Copy
Advocatenkantoor De Familiepraktijk en Servus advocatuur en Mediation fuseren

Advocaten zijn vaak in het nieuws en – helaas – niet altijd in positieve zin. Vooral het strafrecht trekt daarbij bijzondere aandacht.

Wist u dat in Nederland veel advocaten die zich hebben gespecialiseerd in het familierecht tienduizenden (echt)scheidingen per jaar in goede banen leiden? De meesten daarvan zijn er dan zeker niet op uit om van een echtscheiding een “vechtscheiding” te maken, al denkt menigeen van wel.
Sinds maart 2016 zijn wij, Philip van Kampen, Erna Graafmans en Ilona Anthonise, gevestigd in Goes. Wij opereren voornamelijk op het gebied van het personen- en familierecht. De eerste twee onder de naam “Servus advocatuur en mediation”, de derde onder de naam: “Advocatenkantoor De Familiepraktijk”.
Aldus nemen wij voor Zeeland een belangrijk deel van de (echt)scheidingen voor onze rekening. Wij streven er daarbij in het bijzonder naar conflicten (die dan éénmaal toch al snel rijzen) niet nodeloos te laten escaleren met oog op de belangen van onze cliënten. In tegendeel, waar mogelijk zijn wij uit op evenwichtige en duurzame regelingen waarbij naast de belangen van partijen zelf, vooral ook die van hun kinderen en/of van de onderneming centraal gesteld worden.
 
Door onze verregaande mate van specialisatie zijn wij in het midden van Zeeland het enige “niche-advocatenkantoor” op het gebied van (echt)scheiding. Aldus staan wij ons “mannetje” tegenover vele van onze confrères en collega’s werkzaam op andere advocatenkantoren in Zeeland en (ver) daarbuiten. Waar nodig werken wij daarbij graag samen met andere professionals op dit gebied, zoals accountants, notarissen, fiscale- en hypotheekadviseurs, psychologen en maatschappelijk werkers. Wij doen dat vanuit een modern en goed geoutilleerd kantoor aan de Fruitlaan 4e in Goes.
 
De samenwerking tussen “Servus” en “De Familiepraktijk” zal per 1 januari 2018 bovendien worden geïntensiveerd. Vanaf die datum gaan wij namelijk met z’n drieën verder als maatschap onder de naam “Servus advocatuur en mediation”.
Bent u op zoek naar passende en gespecialiseerde rechtshulp op het gebied van (echt)scheiding? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
 
Bezoekadres: Fruitlaan 4E Goes
 
Tel. 0113-348626
E info@servusadvocatuur.nl
Ter gelegenheid van onze verdergaande samenwerking bieden wij u de mogelijkheid van een gratis juridisch advies of scan aan op het gebied van het personen- en familierecht. 
Klik hier voor het aanvragen van meer informatie
Copyright © 2017 *ServusAdvocatuur*, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@servusadvocatuur.nl
 ik wil deze mail niet ontvangen.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Servus Advocatuur & Mediation · Fruitlaan 4E · Goes, Ze 4462 EP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp