Copy
10 juli 2019
NIEUW! Tweede editie online Accountantsmagazine 

Als lid wilt u altijd op de hoogte zijn van relevante informatie omtrent accountancy en fiscaliteit. Om u nog sneller van relevante informatie te kunnen voorzien ontvangt u naast ons papieren magazine ook het online Accountantsmagazine.

Dit magazine verschijnt vier keer per jaar naast de printversie die dit jaar twee keer uitkomt.

In deze online editie leest u onder andere over de ervaringen van Numlock Accountants met het Novak Kwaliteitssysteem, gaat Novak-adviseur Bouwe Algra in op De rol van de accountant bij ernstige onzekerheid over de continuïteit van een onderneming en geven we u 6 TIPS voor succesvol verandermanagement in uw accountancypraktijk.


Bekijk het magazine!
 

Inspireren met vakkennis, klantkennis en zelfkennis
Op 12 december 2019 organiseert de beroepsvereniging Novaa voor de 3e keer de Dag van de mkb-accountant! Mkb-accountants en topsprekers zoals bestsellerauteur en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar, staatssecretaris van Financiën Menno Snel, sociaal psycholoog Kim Jansen en oprichter van ONL voor ondernemers Hans Biesheuvel ontmoeten elkaar tijdens een dagvullend programma dat volledig in het teken staat van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en vaktechniek.
Lees meer en meld u aan. 

LinkedIn
Twitter
YouTube
Bekijk deze e-mail in uw browser
Copyright Novak© 2019, Alle rechten voorbehouden.

Ons e-mailadres:
novak@novak.nl

Indien u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrief, klik dan hier.