Copy
                                                                           Beste lezer,
Het Carnavalsfeest zit er op! Leerlingen en leerkrachten van 13 Boxtelse basisscholen konden even bijkomen en de spanning van afgelopen periode weg dansen. Want, net voor de vakantie was het zover; dé deelnemers van het Boxtelse Unicef Kinderrechten Filmfestival werden bekend gemaakt! De komende periode gaan tien groepen hun Kinderrechten script verfilmen met de hulp van een echte filmcoach. Vervolgens worden alle films vertoond op 6 april in Theater a/d Parade in s'-Hertogenbosch. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over én natuurlijk over ander cultureel nieuws in Boxtel!

Op de Foto-Film-Video
BLOG pagina lees je alle updates rondom het Lokale Kunstmenu. En je vindt CultuurBox natuurlijk
op Facebook Insta en YouTube!!
Cmk Update februari
In de gemeente Boxtel nemen 12 scholen deel aan de CmK regeling. CultuurBox gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject; een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc Brabant. Wil je weten wat er zoal op de scholen gebeurt? Lees dan de CmK update van februari.
LEES MEER
Leerlingen gaan over de rode loper voor de première van hun eigen film
Op maandag 6 april a.s. vindt de finale plaats van het Boxtels Unicef Kinderrechten Filmfestival. Het festival wordt georganiseerd door Stichting Brede Scholen Boxtel / CultuurBox, Hollywood in de Klas en Unicef. De winnaar van de ‘Beste Kinderrechtenfilm’ wordt bekend gemaakt in Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch.
LEES MEER
Gratis workshops Meer Muziek in de Klas - voor leerkrachten
Ben je een leerkracht en heb je behoefte aan meer muziek in de klas, maar kun je hier nog wat hulp bij gebruiken?
Tijdens deze laagdrempelige workshop voor groepsleerkrachten krijg je tips & trucs, zodat je direct met je klas aan de slag kunt. Je krijgt zoveel mogelijk concrete en eigentijdse voorbeelden; van zingen tot spelen met instrumenten, van boomwhackers en bodypercussie tot muziek maken met apps.
LEES MEER
Lerarenfeest Rijksmuseum
De directie van het Rijksmuseum en het Onderwijsteam nodigen u uit voor het lerarenfeest! Dit jaar organiseert het Rijksmuseum voor de vijfde keer het befaamde lerarenfeest. Een feestelijke avond voor leraren uit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs. Het is een avond vol met voorproefjes van de onderwijsprogrammering, muziek en een drankje.
LEES MEER
Doe mee met de Lang Leve de Muziek Wedstrijd
Wil jij met jouw groep 6 of 7 kans maken op een optreden voor Koningin Máxima? Of een geheel verzorgd bezoek aan het Eurovisie Songfestival winnen? Schrijf je dan nú in voor Lang Leve de Muziek Wedstrijd. School voor speciaal en Voortgezet Speciaal Onderwijs HUB Noord-Brabant, locatie Boxtel haalde vorig jaar al de voorrondes. Doe ook mee met jouw klas!
LEES MEER
Dansen met de gratis Digibord app van het Nederlands Dans Theater (NDT)
Wil je met dans in de klas aan de slag?
Vraag de gratis digibord-app Dreamplay aan!
Met Digibord app 'Dreamplay' van het Nederlands Dans Theater (NDT) leren kinderen spelenderwijs over moderne dans.
LEES MEER
Doe mee met de Nationale Romeinenweek
Van 25 april tot en met 3 mei 2020 vindt de Nationale Romeinenweek plaats. Dit jaar zal deze in het teken staan van archeologie. Tientallen organisaties, bedrijven en instellingen uit heel Nederland doen mee; van musea tot studentenverenigingen, van bibliotheken tot ondernemers. Organiseer ook een activiteit en doe mee!
LEES MEER
Bravo OV-Schoolticket
Met de hele klas eropuit? Reis dan gemakkelijk en voordelig met het Bravo OV-schoolticket. Je reist met maximaal 26 mensen samen op één ticket voor slechts 35 euro. Dit zijn leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs en tenminste 1 en maximaal 5 volwassen begeleiders.
LEES MEER
Direct naar het Foto-Film-Video Blog!
Facebook
Instagram
Website
Facebook
Twitter
Website CultuurBox
Copyright © 2018 CultuurBox, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cultuurbox.eu

Wil je de instellingen van de nieuwsbrief veranderen of aanpassen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of afmelden voor de nieuwsbrief.

CultuurBox, Doctor de Brouwerlaan 74,5283 EE te Boxtel / www.CultuurBox.eu


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CultuurBox · Dr. de Brouwerlaan 74 · Boxtel, Nb 5283 EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp