Copy
Welkom bij de nieuwsbrief van CultuurBox; deze maand een stuk korter dan je van ons gewend bent. Niet omdat we minder nieuws hebben maar omdat we je zelf graag laten kiezen wat jij belangrijk vindt! Via de nieuwe knop onderin deze brief kom je makkelijk bij ál ons laatste nieuws uit! ...En uiteraard geven we je graag alvast een voorproefje.
Cmk Update februari 2019

In de gemeente Boxtel nemen 11 scholen deel aan de CMK regeling en dat zijn er nogal wat! CultuurBox gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject, een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc. Wil je weten wat er zoal op de scholen gebeurt; klik dan zeker op deze Cmk update!
LEES MEER
Bericht carnavalsvakantie

Van vrijdag 1 maart tm zondag 10 maart is CultuurBox gesloten i.v.m. de carnavalsvakantie. Wij gaan lekker hossen en (hopelijk) van nóg meer zon genieten. Wij wensen iedereen een fijne week toe en staan op maandag 11 maart weer graag voor je klaar! Feestelijke groeten, Gerry, Michel & Eefje  (afb: fragment uit The surprised masks, James Ensor)
Bezoek STRP festival 2019

Van 30 maart - 7 april vindt het kunst- en technologie festival ‘STRP Festival 2019’ plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Daarnaast is er van maandag 1 tm vrijdag 5 april een STRP scholenprogramma ontwikkeld waarvoor je je nu in kan schrijven!
LEES MEER
Uitnodiging: Rijksmuseum lerarenfeest!

Op 22 maart organiseert het Rijksmuseum voor de vierde keer het befaamde lerarenfeest. Een feestelijke avond voor leraren uit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs. Het is een avond vol met voorproefjes van de onderwijsprogrammering, muziek en een drankje. Ditmaal in het kader van 2019: Jaar van Rembrandt
LEES MEER
MuziTaal maakt Cultuureducatie mogelijk voor alle kinderen

Helaas kunnen niet alle ouders zich danslessen of muzieklessen voor hun kind veroorloven. Voor deze gezinnen is er MuziTaal. Vanuit de zogenaamde Klijnsma-gelden laat CultuurBox kinderen kennis maken met verschillende culturele workshops zoals zingen, break-dancen, samba-percussie, op P-bones spelen en theaterspel.
LEES MEER
Prinses Amaliaschool maakt kennis met project 'Alles is gemaakt' in St. Petrusbasiliek Boxtel

Groep 7 van de Prinses-Amaliaschool was de allereerste klas die deelnam aan het project 'Alles is gemaakt' van Heemkunde Boxtel! En het was geweldig; de kinderen hebben genoten.
LEES MEER
CPNB lanceert nieuw initiatief: de Nationale Boekenboost

De Stichting CPNB en de Stichting Lezen hebben van de VriendenLoterij een bedrag van 500.000 euro ontvangen om daarmee het nieuwe gezamenlijke initiatief De Nationale BoekenBoost mogelijk te maken, dat als doel heeft om het leesplezier van de schoolgaande jeugd tot achttien jaar een positieve boost te geven door middel van veel extra boeken in de klas. 
LEES MEER
Operatie Market Garden 2019

In 2019 is het 75 jaar geleden dat Zuid-Nederland werd bevrijd. Omdat veel scholen hier aandacht aan gaan besteden in september/oktober 2019 verzamelt CultuurBox in dit nieuwsitem voor u ideeën/tips/mogelijkheden om dit onderwerp tot leven te brengen in de klas. Houd deze pagina dus in de gaten!
LEES MEER
Kies zelf wat je wil lezen op onze nieuwspagina
Copyright © 2018 CultuurBox, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cultuurbox.eu

Wil je de instellingen van de nieuwsbrief veranderen of aanpassen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of afmelden voor de nieuwsbrief.

CultuurBox, Doctor de Brouwerlaan 74,5283 EE te Boxtel / www.CultuurBox.eu


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CultuurBox · Dr. de Brouwerlaan 74 · Boxtel, Nb 5283 EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp