Copy
Welkom bij onze nieuwsbrief van december. Het Boxtels Unicef Kinderrechten Filmfestival is geopend. Vanaf nu tot 2 februari 2020 hebben leerlingen van groepen 7 en 8 tijd om een filmidee in te zenden! Hieronder kun je een filmverslag van de opening zien. Op de Foto-Film-Video BLOG pagina lees je nog meer nieuws rond het Lokale Kunstmenu. Daarnaast volg je ons natuurlijk op Facebook Insta en YouTube!

Gerry, Michel en Eefje wensen u:

Gezellige Kerstdagen & een Creatief Nieuw Jaar!
Kerstgroetjes van CultuurBox
Bijna kerstvakantie! Ook het team van CultuurBox gaat genieten van de feestdagen! Dat betekent dat we van vrijdag 20 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020 gesloten zijn. Vanaf maandag de 6e januari zijn we er weer. We wensen iedereen een heerlijke vakantie en een 2020 vol liefde, geluk, gezondheid, verwondering, inspiratie en passie!
Cmk Update december 2019
In de gemeente Boxtel nemen 12 scholen deel aan de CmK regeling. CultuurBox gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject; een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc Brabant. Wil je weten wat er zoal op de scholen gebeurt? Lees dan de CmK update van december.
LEES MEER
Heb jij onze razende (film)reporters Charlotte & Gijs al ontmoet?
Je hebt ze misschien al voorbij zien komen op televisie bij Omroep Dommelland of via ons YouTube kanaal: reporters Charlotte & Gijs! Deze twee kanjers van HUB Boxtel brengen samen met Omroep Dommelland het Boxtels Unicef Kinderrechten Filmfestival in beeld. En het blijken natuurtalenten! In februari zie je Charlotte en Gijs weer. Dan gaan ze o.a. langs bij Filmcoach Freek!
LEES MEER
Goed nieuws!
We kunnen samen verder bouwen want:...Cultuureducatie met Kwaliteit wordt voortgezet vanaf 2021! De meesten van u hebben de berichten vast al gezien: de minister heeft aangekondigd dat de landelijke regeling CmK in de periode 2021-2024 wordt voortgezet en verbreed. De derde CmK -periode wordt dan een feit: er komt extra budget beschikbaar en een aantal separate regelingen worden ondergebracht binnen één CmK-programma.
LEES MEER
Nationale Voorleesdagen 2020
Op 22 januari gaan de Nationale Voorleesdagen weer van start.
De campagne van De Nationale Voorleesdagen, welke tot 2 februari duurt, is gericht op kinderen van 0-6 jaar. Ook interessant: In deze periode wordt ook de poëzieweek georganiseerd! Lees er meer over op onze site.
LEES MEER
Muziek scholing voor leerkrachten van start!
Yessssss, voldoende aanmeldingen! En dus starten we op dinsdag 28 januari met de muziekscholing van Suzan Lutke met zo'n 12 enthousiaste leerkrachten uit Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Haaren. Deze scholing gaat over muziekonderwijs op scholen anno 2019-2020. Over onderzoeken, creeren en reflecteren. Benieuwd?
LEES MEER
CultuurBox bezoekt: Heilige Huisjes met de Molenwijkschool
Wat was het leuk in de Sint- Petrus Basiliek met de kinderen van de groepen 6-7-8 van de Molenwijkschool in Boxtel. Zij bezochten in het kader van het thema 'Geloven" de Sint-Petrus Basiliek en de Protestantse kerk en CultuurBox was erbij!
LEES MEER
CultuurBox bezoekt: Workshops + in Muziekgebouw Eindhoven
Woensdag 27 november was CultuurBox op bezoek bij de 'Workshops + in Eindhoven, van philharmonie zuidnederland. In samenwerking met Méér Muziek in de Klas en Gehrels Muziekeducatie hadden zij een prachtig programma samengesteld om leerkrachten en andere belangstellenden te inspireren om op een leuke en laagdrempelige manier met muziek in de klas aan de slag te gaan.
LEES MEER
Onderwijsaanbod Rijksmuseum
Deze maand ontvingen we de onderwijsnieuwsbrief van het Rijksmuseum, de highlights delen we graag met je!
LEES MEER


 
Kijk ook eens op onze nieuwspagina!
Facebook
Instagram
Website
Facebook
Twitter
Website CultuurBox
Copyright © 2018 CultuurBox, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cultuurbox.eu

Wil je de instellingen van de nieuwsbrief veranderen of aanpassen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of afmelden voor de nieuwsbrief.

CultuurBox, Doctor de Brouwerlaan 74,5283 EE te Boxtel / www.CultuurBox.eu


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CultuurBox · Dr. de Brouwerlaan 74 · Boxtel, Nb 5283 EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp