Copy
Welkom bij onze nieuwsbrief van november! Het Lokale Kunstmenu staat vól op het programma! Alle basisscholen zijn inmiddels aan de slag met fotografie, film én de Kinderrechten van Unicef. Op de Foto-Film-Video BLOG pagina lees je nog meer nieuws rond dit thema. CultuurBox is ook te volgen op Facebook Insta en YouTube.
Cmk Update november 2019
In de gemeente Boxtel nemen 12 scholen deel aan de CmK regeling. CultuurBox gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject; een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc Brabant. Wil je weten wat er zoal op de scholen gebeurt? Lees dan de CmK update van november.
LEES MEER
Inspiratiebijeenkomst Zing'es - 29 november
Wegens succes verlengd! Ook dit schooljaar organiseren wij weer een aantal Zing'es inspratiebijeenkomsten. De eerste sessie start op woensdag 29 november a.s. 13 enthusiaste leerkrachten uit Boxtel, Vught en Sint Michielsgestel schreven zich al in.
LEES MEER
Boxtels Unicef Kinderrechten Filmfestival officieel geopend!
Wethouder van onderwijs en cultuur Marusjka Lestrade opende vanochtend het Boxtels Unicef Kinderrechten Filmfestival! Zij deed dit op locatie bij HUB Boxtel. Charlotte en Gijs (leerlingen HUB) brachten in de rol van 'reporter' samen met Omroep Dommelland verslag van de aftrap. Lees hier meer over het festival én bekijk de foto's!
 
LEES MEER
Terugblik Provinciale Intermediairsbijeenkomst Kunstloc
Maandag 11 november waren Kristel van Plaza Cultura en Gerry van CultuurBox aanwezig bij de intermediairsbijeenkomst van Kunstloc in de LocHal. Samen met collega's uit de Provincie ondergingen zij een ervaringswandeling met dansgezelschap Vloeistof, werden er ervaringen uitgewisseld en presenteerden onze collega's van Cultuurkade Meierijstad de activiteiten rondom Operatie Market Garden. Het was een inspirerende middag! .
Naar de foto's!
Scholing muziek voor leerkrachten
Bij bijna alle de scholen in Boxtel staat 'muziek' als kunstdiscipline hoog in het vaandel. Behalve voor de inspiratiesessies Zing'es met Nadine Strang kunnen leerkrachten zich ook aanmelden voor een muziekscholing van docent, saxofonist en onderwijskundige Suzan Lutke. De scholing is met name gericht op de culturele competenties: onderzoeken, creëren en reflecteren.
LEES MEER
Vergoedingsregeling 'Museumschatten' voor VO - meld je snel aan
Er is nog ruimte voor leerlingen van het Voortgezet Onderwijs binnen 'Museumschatten'. Museumschatten is een vergoedingsregeling van de Provincie Noord-Brabant om museumbezoek onder middelbare scholieren te bevorderen. Scholen die zich aanmelden kunnen in het schooljaar 2019-2020 op bezoek bij een van de deelnemende Brabantse musea. De reis- en entreekosten kunnen tot €10,- per leerling vergoed worden.
LEES MEER
Meer geldzaken: financieringsmogelijheden in 2019-2020
Welke subsidieregelingen zijn nog meer actueel? Welke potjes zijn er om aan middelen te komen voor de financiering van cultuuronderwijs? Bekijk hier de mogelijkheden voor schooljaar 2019-2020.
LEES MEER
CultuurBox nu ook op Insta
Om een zo groot mogelijk publiek te kunnen informeren over onze activiteiten en diensten, is CultuurBox behalve op Facebook en Youtube nu ook actief op Instagram! Voeg ons toe en stay tuned!

 
Kijk ook eens op onze nieuwspagina!
Facebook
Instagram
Website
Facebook
Twitter
Website CultuurBox
Copyright © 2018 CultuurBox, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cultuurbox.eu

Wil je de instellingen van de nieuwsbrief veranderen of aanpassen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of afmelden voor de nieuwsbrief.

CultuurBox, Doctor de Brouwerlaan 74,5283 EE te Boxtel / www.CultuurBox.eu


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CultuurBox · Dr. de Brouwerlaan 74 · Boxtel, Nb 5283 EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp