Copy
Welkom bij de nieuwsbrief van CultuurBox - editie maart! Via de nieuwe knop onderin deze brief kom je makkelijk bij ál ons laatste nieuws uit! Zo kun je zelf kiezen wat je wil lezen...En uiteraard geven we je bij deze graag een voorproefje. Wil je voor 200% op de hoogte zijn van het werk van CultuurBox en de leuke projecten waar je aan deel kunt nemen?; volg dan ook onze Facebookpagina.
Cmk Update maart 2019

In de gemeente Boxtel nemen 11 scholen deel aan de CMK regeling. CultuurBox gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject; een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc. Wil je weten wat er zoal op de scholen gebeurt?; lees dan de Cmk update van maart!
LEES MEER
Cultuurweek 'Festival van het levend schilderij' op Angelaschool succesvol

Van 18 t/m 22 maart heeft bij de Angelaschool de jaarlijkse cultuurweek plaatsgevonden. Leerkrachten en kinderen zijn een week lang ondergedompeld in de wereld van de kunsten! Het levend schilderij heeft een fantastisch programma gemaakt waarin kinderen op reis gaan langs diverse bekende kunstenaars uit verschillende periodes.
LEES MEER
CultuurBox staat achter Wet op behoud van creativiteit

CultuurBox is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij de wet op behoud van creativiteit. Samen met Ghislaine de Brouwer – directeur Brede Scholen Boxtel, de gemeente, Marusjka Lestrade Wethouder en Caren Julien, Beleidsambtenaar Cultuur en Ellen Reinders – Community Librarian Bibliotheek Boxtel. Gezamenlijk onderstrepen wij deze visie en gaan dit samen met elkaar uitdragen.
LEES MEER
GEZOCHT: scholen vol verbeeldingskracht

Kunstenares Peerke Malschaert is in opdracht van KunstLoc op zoek naar scholen die deel willen nemen aan een Cultuurloper- Theaterproject. Vanuit De Cultuurloper wil KunstLoc een kunstbeleving voor scholen vormgeven om vervolgens met scholen in gesprek te gaan.

LEES MEER
Brabants Internationaal Kinderfestival (BRIK)

Van 5 tot en met 11 juni 2019 is Breda het toneel van het 5e Brabants Internationaal Kinderfestival (voorheen bekend als het Internationaal Stiltefestival). Het volledige programma voor scholen is nu bekend met gezelschappen uit IJsland, Australië, Canada, België, Frankrijk, Oostenrijk, Schotland, Denemarken, Zwitserland en Nederland.
LEES MEER
Verdeling subsidie filmeducatie 2019

Leerlingen die beeldtaal leren analyseren en leren maken, begrijpen de impact en invloed van beelden op de samenleving beter. Minister van Engelshoven (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) erkent het belang van filmeducatie en kende voor 2019 € 900.000 extra toe. Deze financiële bijdrage is een belangrijke stap om filmeducatie een plek te geven in het Nederlandse onderwijscurriculum.
LEES MEER
Doe mee aan: Lang Leve de Muziekshow!

Lang Leve de Muziek Show is een landelijke muziekwedstrijd voor basisscholen. Groepen 6 en 7 kunnen deelnemen aan deze spannende wedstrijd. Tijdens de Lang Leve de Muziek Show strijden klassen om een plekje in de Grootste Schoolband van Nederland, die mag optreden tijdens Het Kerst Muziek Gala 2019. Meld je nu aan!
LEES MEER
Kijk ook eens op onze nieuwspagina!
Copyright © 2018 CultuurBox, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cultuurbox.eu

Wil je de instellingen van de nieuwsbrief veranderen of aanpassen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of afmelden voor de nieuwsbrief.

CultuurBox, Doctor de Brouwerlaan 74,5283 EE te Boxtel / www.CultuurBox.eu


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CultuurBox · Dr. de Brouwerlaan 74 · Boxtel, Nb 5283 EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp