Copy

Scouting Satoko Kitahara

Nieuwsbrief editie 1
Van de bestuurstafel

Beste leden, ouders/verzorgers van onze leden en onze vrijwilligers,

De eerste weken van het nieuwe jaar zitten er alweer op. Alle speltakken zijn na de kerstvakantie weer opgestart en draaien hun programma’s. Grote waardering voor de flexibiliteit waarmee de leidingteams de speltak draaien en aanpassen aan de wisselende corona-maatregelen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze leden (en ouders) die mee laveren en vol enthousiasme meedoen aan de programma’s. De inventarisatie wie er meegaan op kamp is geweest en we zijn blij dat we met een groot deel van de vereniging het Nawaka-avontuur aangaan. Ook kunnen we terugkijken op een geslaagde bonbon actie. Dankzij de inzet van veel leden en vrijwilligers hebben we een mooi resultaat behaald.

Eén van de aandachtspunten waar we binnen de vereniging mee aan de slag zijn, is hoe we onze vrijwilligers kunnen behouden en nieuwe kunnen werven. Een essentieel punt om een vrijwilligersorganisatie, zoals de scouting, te kunnen blijven draaien. Wilt u ons hierbij helpen of kunt u een bijdrage leveren (dit kan van alles zijn: eenmalige klussen, meedraaien met een opkomst of hulp op meer structurele basis) dan horen wij dit heel graag. Met zijn allen kunnen we ervoor zorgen dat ook in de toekomst het scoutingspel door kan blijven gaan.

Als laatste willen wij u ons jaarverslag van scoutingseizoen 2020/2021 niet onthouden. In dit verslag kunt u lezen wat ons het afgelopen seizoen allemaal heeft beziggehouden. Veel leesplezier.
 
Lees hier het jaarverslag
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Scouting Satoko Kitahara, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp