Copy

Nieuwsbrief januari 2021


Beste vliegers,

Helaas kan er weinig gevlogen worden op het moment en zijn instructievluchten voorlopig verboden. Toch is er positief nieuws te melden. Het jaar 2020 is afgerond en ondanks dat het een vervelend jaar was, zijn we toch in de 'zwarte cijfers' gebleven. Ook al is het resultaat erg bescheiden, geeft dit toch voldoende vertrouwen om met frisse moed 2021 te beleven.

De ontvangstruimte in de Flightlevel hangaar is inmiddels, mede door inzet van een aantal vrijwilligers, mooi opgeknapt en voorzien van een gezellige bar. Als we straks kunnen terugkeren naar 'het normaal' hopen we dat jullie daar volop gebruik van maken om naast het vliegen ook te genieten van de contacten met ons gezellige club vliegers. Voel je thuis en pak een bakje koffie, thee, frisje of een biertje na het vliegen. 

Na een uitgebreide inspectie is gebleken dat ons trouwe Cessna, de PH-BVL, behoorlijk moet worden aangepakt om aan het niveau te voldoen, wat we jullie willen bieden. De onderhoudskosten die we afgelopen jaar aan de Cessna hebben gehad, waren onacceptabel hoog. Na lang wikken en wegen hebben we toch besloten de PH-BVL te houden en deze 'lockdown' periode te gebruiken om de Cessna grondig te 'overhaulen' en 'upgraden'. Komende maand staat hij in de hangaar op Drachten en is hij geblokkeerd in het reserveringssysteem.

De Piper Sportcruiser staat gedurende deze periode bij Airbet op Hoogeveen en kan dus vanaf Hoogeveen gevlogen worden, nu vliegveld Drachten grotendeels gesloten is.

Om toch op een positieve manier in contact te blijven met elkaar organiseren we vrijdagavond 5 februari een 'online' pubquiz en borrel.

Deze zullen we via Microsoft Teams gaan houden vanaf 20:00uur.
Als je hieraan mee wilt doen, installeer dan even Teams op je device of computer en geef je op via info@flightlevel.eu met het emailadres waarmee je deelneemt.

We maken er een gezellige avond van!

Homme Jonkman
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Copyright © 2021 FlightLevel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp