Copy
Vliegvrienden,

Inmiddels zijn we weer een ronde tafel verder aangaande de toekomst van ons geliefde EHDR. We blijven strijden voor een positieve uitkomst. Aanstaande 9 juni is er weer een debat en zullen we wellicht wat meer weten over de toekomstmogelijkheden.

Voorlopig hebben we een tijdelijke oplossing kunnen vinden op Hoogeveen. Betty Peereboom van Airbet heeft ons een stallingsplek gegund voor de Cessna en we mogen gebruik maken van zijn accommodatie. Lessen met de PH-BVL en verhuur van deze kist zullen voorlopig dan ook vanaf Hoogeveen plaatsvinden.


Inmiddels is de OE-CRU klaar voor inspectie. Deze inspectie staat gepland voor  volgende week donderdag. Zodra alles gereed is zullen we de OE-CRU op flysoon plaatsen.

We plannen op zaterdag 13 juni een instapdag. Voor 75 euro per persoon kun je een half uur met instructeur, kennis maken met deze aanwinst.

Vanwege de nog steeds geldende regels, willen we dit wel plannen, dus opgave is noodzakelijk. Dit kan op info@flightlevel.eu.

Je ontvangt dan een bevestiging en tijdstip waarop je bent ingepland.

Nieuws van de vliegschool
Inmiddels heeft Jan Schut zijn eerste solovlucht gemaakt. Jan, gefeliciteerd met deze mijlpaal en nog veel succes en plezier met de laatste loodjes van je opleiding!


Homme Jonkman
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 FlightLevel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp