Copy
mei / 2021

Lekker slapen!

Kleine oorzaken hebben soms grote gevolgen. Daar sta ik weleens bij stil als ik denk aan de grote verantwoordelijkheid die klanten ons toevertrouwen. Zijn we niets vergeten? Alle poorten dicht, devices up-to-date, is de back-up goed ingesteld?
 
Ik wil niet wakker liggen om de onderhoudsstatus van de systemen van mijn klanten, maar dat gebeurt soms toch, als ik zie wat wij bij onderhoud zoal tegenkomen. Met alle nare gevolgen van dien.
 
Voor mij is dat een aanleiding om altijd alert te blijven en te verbeteren. Op onderhoud en andere veiligheidsprocessen. Ook bij onszelf. Daarom hebben we Henk aangenomen als bedrijfsleider. Met visie op grote lijnen én oog voor optimalisatie in het klein. Verderop stelt hij zich voor.
 
Nu we het toch hebben over onderhoud: daar zijn we ook zelf druk mee bezig. Om processen te verbeteren. Uit te breiden, te optimaliseren. Wat begon met kleine lijstjes, zijn grote, lange checklists geworden die zorgen voor uniformiteit.
 
Zo weten we precies waar onderhoud nodig is. Leggen we de vinger op de zere plek. Op verouderde en onveilige routers bijvoorbeeld. Wist u dat de router een van de zwakke punten is die we het meest tegenkomen bij klanten? Hackers weten dat wel! En gelukkig voor u: wij ook!
 
Kijk, ik slaap meestal wel lekker, omdat we het onderhoud goed op orde hebben. Maar als u zich weleens zorgen maakt over waar iemand thuis of op uw kantoor op klikt of u zich afvraagt of het onderhoud bij u op orde is? Lees dan snel verder en regel het vandaag nog. Kunt u ook onbezorgd naar bed!
 
Hartelijke groet (en voor straks...),
 
Gerwin Eersen

Klaar voor de toekomst:
hybride vergaderen en trainen

Door corona is hybride werken in een stroomversnelling gekomen. Medewerkers in groepjes op kantoor en collega’s of klanten op locatie werken samen alsof ze ‘gewoon’ bij elkaar zitten. Ook vergaderingen, trainingen en cursussen gaan steeds vaker zo. Techniek mag dan geen spelbreker zijn.
 
PRO6 managers koos voor een videoconferentiesysteem van Gflex. “We hebben hoog ingezet op audio- en videokwaliteit en op gebruiksgemak; dat heeft Gflex perfect aangevoeld.” Projectmanager Camiel de Vries van PRO6 managers vertelt erover in een nieuwe klantcase.

Lees verder

 

Onderhoud is een noodzakelijk kwaad

Voor veel bedrijven en gebruikers is ICT-onderhoud een noodzakelijk kwaad. Zeker in een 24-uursmaatschappij en zelfs al staat het gepland rond middernacht. Wij zien dat anders: onderhoud is een noodzakelijk kwaad. Twee woorden minder en toch een wereld van verschil.

Lees verder

 

Henk zet graag een tandje bij

Gflex heeft er een nieuwe vakidioot bij. En wat voor één: Henk Jansen, 45+ 😉, Puttenaar, getrouwd, drie kinderen (maar daarover later meer) en fervent sporter. Hardlopen is z’n standaardverzetje, maar dat combineert hij graag met fietsen en zwemmen, vaak tot een kwart, halve en zelfs hele triatlon. zet dus graag een tandje bij, ook in zijn werk.

Lees verder
 

De perfecte voorstopper voor een veilig netwerk

U las het al in het begin van deze nieuwsbrief: de router is vaak een zwakke plek in het computernetwerk. Of – vooruitlopend op het EK voetbal – het gevreesde gat in de achterhoede. Om dat gat dichten te trekken, hebben we nu de perfecte verdediger gevonden: de Gflex Security Router. Een klein apparaatje met een robuust voorkomen en waanzinnige beveiligingsprestaties.

SCOREN 
Onze router is de ideale voorstopper voor een veilig ICT-netwerk. De router houdt de gelederen gesloten en stopt elke aanval van buitenaf. Naast het fysieke apparaatje is er een softwareversie voor tablets en laptops. Zo zet u ook op afstand sluwe aanvallers eenvoudig buitenspel.

Van 1 t/m 30 juni kunt u de Gflex security router voordeliger aanschaffen. In deze periode betaald u in plaats van € 927,50 nu slechts € 834,- inclusief installatie.

Ook zo’n slimme, sterke voorstopper in uw team?
Bel Dennis voor meer informatie op: 088 - 781 00 28 of stuur een mailtje naar: dennis@gflex.nl

(Prijzen zijn excl. BTW en maandelijkse licentiekosten per user)
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Twitter
Google Plus
Instagram
© 2021 Gflex, Alle rechten voorbehouden.


Wil je iets wijzigen aan de manier waarop je deze nieuwsbrief ontvangt?
Pas je profiel aan of schrijf je uit