Copy
nr. 16 / 2020

Opgeven is geen optie...

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik samen met mijn moeder haar begrafenis regelde. Binnen een jaar na haar diagnose, longkanker, stierf ze. Aan het einde van “de dag”, die we samen voorbereidde, stond ik zielsalleen te kijken en vroeg in mijzelf af, "wat nu mama?". 

Later opperde papa; "zullen we de Alpe d'HuZes gaan doen?". Zo ontstond Team Bep.

Deze uitdaging, Alpe d’HuZes, brengt haar terug in mijn hart. Elk moment die met het overwinnen van deze berg te maken heeft. Elke training. Elk stapje in de voorbereiding. En ook het fondsenwerven…  

Onze deelname is om een andere mama, papa, zoon of dochter te beschermen tegen kanker door middel van onderzoek en ter verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Helpt u mee? Sponsoren kan hier...
Gflex helpt ons enorm door alles zo lekker te laten werken.
Profile Ridder helpt Gerwin in zijn voorbereidingen voor Alpe d’HuZes. De laatste jaren helpen wij hen om hun bedrijf met slimme ICT verder te professionaliseren.

Snelheid, dat is belangrijk!

We spraken met Henk Ridder en Gert-Jan van Laar (foto), over de ontwikkelingen in hun bedrijf en welke rol ICT-hierin speelt; "Als bedrijf moeten we doorontwikkelen en een leverancier hebben die dit begrijpt zodat wij zelf ook sneller en efficiënter kunnen werken.”
 
Lees verder

Download onze ICT-tijdlijn.

Er gaan nogal wat zaken helemaal stoppen of gelanceerd worden de komende 3 jaar. We hebben 10 belangrijke ICT-momenten op een rijtje gezet. Mis ze niet.
Download hier

Dit is hopelijk niet herkenbaar?

Vanwege Corona bereiden bedrijven zich voor op de mogelijkheid dat medewerkers thuis moeten werken. Dat ziet er hopelijk niet uit zoals hierboven.

Google en Microsoft bieden tijdelijk gratis thuiswerk-oplossingen aan. Ook met Private Cloud van Gflex kunt u veel makkelijker en sneller thuis werken. Iets voor uw bedrijf?
Ontdek private cloud
© 2020 Gflex, Alle rechten voorbehouden.

Onze adresgegevens:
 
Watergoorweg 104 C
3861 MA Nijkerk
088 781 00 00 
www.gflex.nl

Wilt u iets wijzigen aan de manier waarop u deze nieuwsbrief ontvangt?
Pas uw profiel aan of schrijf u uit