Copy
nr. 18 / december / 2020
Daar staan we te poseren. Een jaar geleden wisten we dat er veel zou gaan veranderen. We gaan de overname aankondigen! Een grote stap voor beide bedrijven.

In deze nieuwsbrief kijken we terug op het jaar na de overname. Ik ben heel blij dat we maar liefst vier verschillende mensen aan het woord kunnen laten. Met dank aan Sabine en Martijn van Bomecon in 'Ondernemer aan het woord'.

Zo midden in de lockdown laten we het C-woord eens voor wat het is. Niet dat het niet van belang is natuurlijk! Vanaf hier willen wij dan ook allereerst alle ondernemers die midden in de misère zitten alle sterkte en kracht om door te zetten toewensen!

Wellicht overbodig om te noemen, maar als we u ergens mee kunnen helpen om deze periode door te komen dan is een belletje of mailtje altijd genoeg: gerwin@gflex.nl of 088 781 00 00.

Wij wensen u vanaf hier een goede kerst en alvast een goede jaarwisseling!

Hartelijke groet,

Gerwin Eersen

"Je gaat het pas zien als je het door hebt."

Iedereen die mij een beetje beter kent weet dat ik een enorme fan ben van Johan Cruijff. Ik verslind werkelijk alles wat over hem wordt geschreven en moest vaak grinniken om de typische uitspraken van het orakel uit Betondorp. Toen ons bedrijf IMC 25 jaar bestond boden mijn collega’s mij een fraai schilderij aan waarop Cruijff in vele hoedanigheden voorkomt. Het kunstwerk draagt de titel : “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”.

En dat is nu precies het gevoel wat me bekroop toen ik, na de overname van IMC door Gflex, rondliep in het nieuwe bedrijf.

Nico legt haarfijn uit wát hij is gaan zien.
Heeft u het al door? Ontdek het hier!

"Precies op het juiste moment."

Met de verhuizing aanstaande waren er zeker kapers op de kust om het stokje ICT-beheer over te nemen”, zegt Sabine van den Bor glimlachend.

Ze vervolgd: “Het was in een goed gesprek dat Dennis vroeg om nog even geduld te hebben omdat er ontwikkelingen waren. Al snel hoorden we van de overname door Gflex. Die kwam kort gezegd, voor ons precies op het juiste moment!”.

Lees in het hele interview met Sabine van den Bor van Bomecon hoe het bedrijf de juiste focus kan houden door ICT-beheer volledig uit te besteden.
Lees het interview

"Wennen dat er bijna niet meer over voetbal gepraat wordt"

In het kader van het 1-jarige overnamejubileum spraken we met Dennis en Lunet. De medewerkers van IMC die meeverhuisd zijn naar Gflex. Wij zijn helemaal blij met ze, want ze vormen een waardevolle aanvulling op ons team! Maar hoe kijken zij terug op de overname en één jaar werken bij Gflex?

Ondanks dat ze het nog steeds niet eens zijn over de uitslag van het potje tafelvoetbal voor de fotoshoot, zijn ze toch best eensgezind over hoe ze het bij Gflex ervaren!
Lees over hun ervaringen
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram
© 2020 Gflex, Alle rechten voorbehouden.