Copy
 maart / 2020
Beste lezers, 

Hier een extra nieuwsbrief omtrent de ontwikkelingen omtrent het coronavirus.

ICT, internet en telecommunicatie zijn belangrijke onderdelen in uw bedrijf. Als uw ICT-leverancier staan wij paraat om deze onderdelen te ondersteunen en de continuïteit in uw bedrijf te waarborgen. 

We berichten u in deze extra nieuwsbrief over 2 belangrijke onderwerpen:
  • Gflex in bedrijfscontinuïteitsmodus
  • Medewerkers thuis laten werken; wij helpen u

Gflex in bedrijfscontinuïteitsmodus, wij zijn goed voorbereid


Als ISO 27001 gecertificeerde ICT-dienstverlener hebben wij een 'business continuity plan', ofwel bedrijfscontinuïteitsplan klaar en zijn wij extra voorbereid op situaties als deze. Dit weekend hebben wij dit plan, in werking gezet. Het is erop gericht om de impact van bedreigingen te minimaliseren en u te kunnen blijven ondersteunen ondanks bedreigingen van buitenaf.

Concreet houdt dit het volgende in:
  • wij werken in ploegendienst: de ene helft van ons team werkt thuis, de andere helft bij ons op kantoor
  • wij blijven ‘gewoon’ bereikbaar, wij hopen u net zo snel te kunnen blijven helpen als u van ons gewend bent, echter enige vertraging kan optreden
  • wij zullen ons extra inspannen om storingen op afstand op te lossen alvorens wij onze medewerkers op pad sturen
  • indien nodig en mogelijk zullen wij implementaties op locatie uitstellen, u wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht indien nodig
  • indien nodig krijgen klanten uit de vitale processen zoals omschreven door de Rijksoverheid voorrang, wij hopen op uw begrip
Ook de leveranciers en providers nemen de nodige maatregelen om diensten, ondersteuning en service te continueren. 

Medewerkers thuis laten werken, wij helpen u


Verschillende bedrijven, zoals Microsoft, bieden nu met hun functionaliteiten uitkomst. In sommige gevallen zelfs kosteloos.

Ook wij stellen een extra dienst beschikbaar die u de komende tijd kosteloos kunt gebruiken. Hierover ontvangt u zo spoedig mogelijk een extra bericht.

Wij kunnen dus een aantal diensten (tijdelijk) op korte termijn voor u activeren en u adviseren.
 

Tips veilig thuiswerken:


Tip 1: het Nationaal Cyber Security Centrum heeft een aantal voorzorgsmaatregelen opgesteld voor veilig thuiswerken, deze leest u hier.

Tip 2: wees extra alert op pishing, linkjes in appjes, mailtjes, sms naar valse websites; we zien een verhoogde activiteit, vandaar onze waarschuwing.

Ontbreekt het u aan de juiste oplossingen om medewerkers thuis te laten werken of kennis om voorzorgsmaatregelen te nemen? Neem dan contact met ons op: gerwin@gflex.nl of nico@gflex.nl.

Altijd een oplossing


Hoewel deze situatie alles behalve normaal is, is het goed om te merken dat onze branche zich richt op de continuïteit van processen. We houden met elkaar, als ICT/Telecom-branche, de ontwikkelingen in de gaten. Waar nodig kunt u extra berichten van ons verwachten.

Zoals altijd proberen wij zo goed mogelijk mee te denken om uw bedrijfsprocessen op gang te houden. Loopt u ergens tegenaan, heeft u vragen of zoekt u een (tijdelijke) oplossing. 

Bel ons 088 781 00 00 of mail ons: gerwin@gflex.nl of nico@gflex.nl. Wij zetten ons extra in om altijd een oplossing voor u te vinden.

Met vriendelijke groet,

Gerwin Eersen
 
Website
Email
LinkedIn
Facebook
Twitter
Google Plus
Instagram
© 2020 Gflex, Alle rechten voorbehouden.


Wil je iets wijzigen aan de manier waarop je deze nieuwsbrief ontvangt?
Pas je profiel aan of schrijf je uit