Copy
Consulteu aquest correu electrònic al vostre navegador
Del 29 de gener al 2 de febrer del 2018
Activitats
Seminari del Grup de Recerca en Dret Constitucional, Europeu i de la Integració Supranacional: "Decentralising under pressure: the Spanish Constitutional Court and the Loapa ruling" (30.01.2018) 
Seminari de lectura sobre el libro: "Autoría y dominio del hecho en Derecho penal (Claus Roxin)" (30.01.18)
Seminari del Grup de Recerca en Dret Patrimonial: "La Directiva sobre Drets d'autor al Mercat Digital Únic: principals novetats i conflictes" (01.02.2018)
 
Congrés del Grup de Recerca Law & Philosophy: "Sufficiency Never Enough?" (01.02.2018)
Lectura de Tesi
Notícies
  Tot a punt per les "Jornades de Portes Obertes": Dret presentarà els graus a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior. Consulteu el calendari de sessions!
Convocatòries i altres activitats
nouc  Ampliació del termini d'inscripció a la Jornada d'Investigadors Predoctorals Interdisciplinària 2018 (JIPI) oberta fins al 27 de gener. 
nouc Oberta convocatòria per a professors/es que vulguin optar a impartir mòduls en el marc del nou projecte bandera de l'associació Europaeum:  Europaeum Scholars Programme Teaching Fellowships (Brussels). El termini de sol·licitud finalitza el proper 30 de gener
nouc  Crida pública al professorat per a participar dels tribunals de correcció de les PAU 2018 oberta fins al 14 de febrer.
nouc  Convocatòria de research assistant de l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI) pel projecte “Expectations and effects of regional independence: A comparison of Catalonia and Scotland” (AGAUR-IEA) oberta fins al 18 de febrer.
 Convocatòria d'ajuts econòmics UPF per a projectes d'activitats solidàries 2018 oberta fins al 31 de gener.
El Col·legi de Notaris de Catalunya, juntament amb Tirant lo Blanch, ofereix un curs sobre PRÀCTICA CONCURSAL 2018, que tindrà lloc els dies 5 de febrer, 5 de març, 9 d’abril i 7 de maig de 2018 a la seu del Col·legi de Notaris de Catalunya. Termini d’inscripció: 2 de febrer de 2018.
Jornada sobre la Publicidad e Imagen corporal, Mi cuerpo ¿Me gusta? que tindrà lloc el proper dimarts 6 de febrer, al Campus del Poblenou. Aquesta activitat està organitzada pel projecte de recerca MEDIACORP, projecte que lideren les professores Mònika Jiménez i Pilar Medina, i hi col·laboren l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB), la Fundación Imagen y Autoestima (IMA) i el departament d’Igualtat de la UPF. L’assistència a la Jornada és gratuïta i inclou el dinar, però cal omplir aquest formulari.
Applications for law & economics courses for doctoral students and faculty members at the Study Center Gerzensee. For faculty members or applicants not affiliated with a Swiss University the application should be sent by email to Ms. Nina Weibel, Study Center Gerzensee, until February 9, 2018. More information here.
Oberta la presentació de comunicacions i la inscripció a la I Jornada d’estudis Víctor Ferro Pomà. El Dret Públic Català, organitzada per l'Institut d'Estudis Catalans, que es celebrarà el proper 15 de febrer de 2018.
IX Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials. Poden concórrer a aquest premi perits exercents davant els partits judicials espanyols, advocats exercents o no exercents col·legiats, Procuradors dels Tribunals, llicenciats, graduats o doctorats en Dret, estudiants del darrer any del Graduat en Dret, així com a personal docent universitari. La data límit d'entrega dels treballs és el 26 de gener de 2018. Consulta les bases.
Oberta la convocatòria de concessió d’ajuts a treballs de recerca en l'àmbit de la pau (R-ICIP 2017-2018). Els ajuts, convocats per l’ICIP i gestionats des de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), es destinen a equips investigadors d'universitats del sistema universitari català o a centres públics o privats de Catalunya sense finalitat de lucre que tinguin la recerca com una de les seves activitats principals. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dijous 1 de febrer de 2018. 
Continuen obertes les convocatòries del Programa Erasmus+ Internacional per a mobilitat docents i de doctorat amb Austràlia, Estats Units, Israel, Sèrbia, Tunísia, Xina, Rússia, Sud-àfrica, Índia, Indonèsia i Iran. El termini de sol·licitud finalitza el 2 de febrer del 2018.
HEAd'18: Call for Papers - 4th International Conference on Higher Education Advances. Submission deadline: February 9, 2018 - Conference dates: June 20-22, 2018.
Bases I Premio Eduardo de Hinojosa en Ciencias Jurídicas. Termini de presentació de treballs: 18 de febrer de 2018.
Els Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya organitzen la IX Jornada sobre docència del Dret i TIC que es durà a terme el 15 de juny de 2018. Podeu presentar les vostres comunicacions fins el dia 28 de febrer. Més informació.
Oberta la Convocatòria d'Evaluadors de l'ANECA. Podran presentar la seva sol·licitud, a través del formulari les persones interessades que compleixin algun dels perfils definits a la “Convocatoria para evaluadores de procesos de evaluación, certificación y acreditación”. Aquesta convocatòria especifica els criteris de selecció dels diferents perfils per a cada un dels programes.
Si no vols continuar rebent el Butlletí de notícies de Dret, envia'ns un missatge a dret@upf.edu indicant “Baixa Butlletí Dret UPF”


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
University · Ramon Trias Fargas, 25-27 · Barcelona, 08005 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp