Copy
Consulteu aquest correu electrònic al vostre navegador
Del 5 al 9 de febrer del 2018
Activitats
Seminari del Grup de Recerca en Filosofia del Dret: “Directed and nondirected duties not to exercise rights to wage defensive war” (06.02.2018)
Seminari del Grup de Recerca en Dret Penal Econòmico-Empresarial: “Prostitución y consentimiento. Análisis dogmático del proxenetismo no coercitivo” (06.02.2018)
Seminari del Grup de Recerca en Dret Constitucional, Europeu i de la Integració Supranacional: "Judicialización de la megapolítica en el Brasil: entre el activismo y la auto- restricción judicial” (06.02.2018)
Seminari del Grup de Recerca de l'Observatori de l'Evolució de les Institucions: "La adjudicación administrativa de recursos escasos" (07.02.18)
Seminari del Grup de Recerca en Criminologia i Sistema Penal: "Criterios y procedimiento de concesión de permisos penitenciarios" (08.02.18)
IV Sports and Global Governance: Oberta inscripció i "CALL for PAPERS"
Notícies
  Torna la UPFeina, una oportunitat per acostar els estudiants al món laboral
Convocatòries i altres activitats
nouc  Convocatòria de concurs públic per a cobrir una plaça temporal de tècnic/a superior en seguretat a l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de BarcelonaData termini presentació currículums: 12 de febrer de 2018, a les 14 hores.
Jornada sobre la Publicidad e Imagen corporal, Mi cuerpo ¿Me gusta? que tindrà lloc el proper dimarts 6 de febrer, al Campus del Poblenou. Aquesta activitat està organitzada pel projecte de recerca MEDIACORP, projecte que lideren les professores Mònika Jiménez i Pilar Medina, i hi col·laboren l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB), la Fundación Imagen y Autoestima (IMA) i el departament d’Igualtat de la UPF. L’assistència a la Jornada és gratuïta i inclou el dinar, però cal omplir aquest formulari.
Applications for law & economics courses for doctoral students and faculty members at the Study Center Gerzensee. For faculty members or applicants not affiliated with a Swiss University the application should be sent by email to Ms. Nina Weibel, Study Center Gerzensee, until February 9, 2018. More information here.
HEAd'18: Call for Papers - 4th International Conference on Higher Education Advances. Submission deadline: February 9, 2018 - Conference dates: June 20-22, 2018.
Crida pública al professorat per a participar dels tribunals de correcció de les PAU 2018 oberta fins al 14 de febrer.
Oberta la presentació de comunicacions i la inscripció a la I Jornada d’estudis Víctor Ferro Pomà. El Dret Públic Català, organitzada per l'Institut d'Estudis Catalans, que es celebrarà el proper 15 de febrer de 2018.
Convocatòria de research assistant de l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI) pel projecte “Expectations and effects of regional independence: A comparison of Catalonia and Scotland” (AGAUR-IEA) oberta fins al 18 de febrer.
Bases I Premio Eduardo de Hinojosa en Ciencias Jurídicas. Termini de presentació de treballs: 18 de febrer de 2018.
Els Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya organitzen la IX Jornada sobre docència del Dret i TIC que es durà a terme el 15 de juny de 2018. Podeu presentar les vostres comunicacions fins el dia 28 de febrer. Més informació.
Oberta la Convocatòria d'Evaluadors de l'ANECA. Podran presentar la seva sol·licitud, a través del formulari les persones interessades que compleixin algun dels perfils definits a la “Convocatoria para evaluadores de procesos de evaluación, certificación y acreditación”. Aquesta convocatòria especifica els criteris de selecció dels diferents perfils per a cada un dels programes.
Si no vols continuar rebent el Butlletí de notícies de Dret, envia'ns un missatge a dret@upf.edu indicant “Baixa Butlletí Dret UPF”


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
University · Ramon Trias Fargas, 25-27 · Barcelona, 08005 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp