Copy
Consulteu aquest correu electrònic al vostre navegador
Del 12 al 16 de febrer del 2018
Activitats
Seminari del Grup de Recerca en Dret Constitucional, Europeu i de la Integració Supranacional: “El poder constituyente en los orígenes de una primera constitución estatal. Distinciones y problemas" (13.02.18)
Seminari de lectura del Grup de Recerca en Dret Penal Econòmico-Empresarial: “Autoría y dominio del hecho en Derecho penal (Fundamentos estructurales del concepto general de autor y dominio de la acción)” (13.02.18)
Seminari del Grup de Recerca en Filosofia del Dret: Law and Philosophy Colloquium. "Vox Populi Vox Dei: Populism, Elitism and Private Reason” (15.02.18)
Seminari del Grup de Recerca en Dret Processal: "The exclusionary rules in China" (16.02.18)
Seminari del Grup de Recerca en Filosofia del Dret: Law and Philosophy Colloquium "La regla de reconocimiento como convención constitutiva" (16.02.18)
IV Sports and Global Governance: Oberta inscripció i "CALL for PAPERS"
Lectura de Tesi
Notícies
Convocatòries i altres activitats
nouc  Ampliat el termini de presentació de sol·licituds per participar en la convocatòria d'ajuts per la mobilitat de sortida del programa Erasmus+ Internacional per a mobilitat docents i de doctorat a Austràlia, Estats Units, Israel, Sèrbia, Tunísia, XinaAdmissió de sol·licituds: fins al dia 16 de febrer de 2018
nouc  Publicada la convocatòria ICREA Sènior 2018 per a la incorporació d’investigadors a les universitats i centres de recerca de Catalunya. L’oferta és de 10 places. Enguany és per les àrees de: Ciències Socials i del Comportament, Humanitats i Ciències de la Vida i Medicina. Podeu fer arribar les vostres propostes amb el nom del/s candidat/s a spc.recerca@upf.edu. El termini per enviar els formularis al Servei de Recerca és el dia 8 de març a les 14.00 h.
nouc  "V edición del Premio Rodrigo Uría Meruéndano de Derecho del Arte" amb una dotació econòmica de 25.000 euros. El termini de presentació dels articles finalitza el 31 d'octubre de 2018.
Crida pública al professorat per a participar dels tribunals de correcció de les PAU 2018 oberta fins al 14 de febrer.
Oberta la presentació de comunicacions i la inscripció a la I Jornada d’estudis Víctor Ferro Pomà. El Dret Públic Català, organitzada per l'Institut d'Estudis Catalans, que es celebrarà el proper 15 de febrer de 2018.
Convocatòria de research assistant de l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI) pel projecte “Expectations and effects of regional independence: A comparison of Catalonia and Scotland” (AGAUR-IEA) oberta fins al 18 de febrer.
Bases I Premio Eduardo de Hinojosa en Ciencias Jurídicas. Termini de presentació de treballs: 18 de febrer de 2018.
Els Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya organitzen la IX Jornada sobre docència del Dret i TIC que es durà a terme el 15 de juny de 2018. Podeu presentar les vostres comunicacions fins al dia 28 de febrer.
Oberta la Convocatòria d'Evaluadors de l'ANECA. Podran presentar la seva sol·licitud, a través del formulari les persones interessades que compleixin algun dels perfils definits a la “Convocatoria para evaluadores de procesos de evaluación, certificación y acreditación”. Aquesta convocatòria especifica els criteris de selecció dels diferents perfils per a cada un dels programes.
Si no vols continuar rebent el Butlletí de notícies de Dret, envia'ns un missatge a dret@upf.edu indicant “Baixa Butlletí Dret UPF”


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
University · Ramon Trias Fargas, 25-27 · Barcelona, 08005 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp