Copy
 
 

MEETINGS IN EUROPA

In deze editie kijken we eens buiten België naar de fijnste vergaderbestemmingen in Europa. We beginnen net over de grens in Nederland, trekken door naar het Zwitserse Zürich om te eindigen in Kroatië. En welke Europese bestemmingen kon jou onlangs nog bekoren? Tip ons gerust!

 
 
dubrovnik-optimized-for-web-ivo-biocina.JPG
 
 

KROATIË. 10 Unesco-werelderfgoedsites, 8 nationale parken, 11 natuurparken en nog veel meer uniek cultureel en natuurlijk erfgoed. Een veilig land, vlot bereikbaar met het vliegtuig, via moderne snelwegen of over de zee. Kortom: de ideale keuze als MICE-bestemming.

 
 
Ontdek waarom grote bedrijven al eerder voor Kroatië kozen
 
 
miljana-castle-optimized-for-print-ivo-biocina.JPG
cetina-rafting-optimized-for-print-ivo-biocina.JPG
 
 

MEETINGS IN KROATIË. Aan de kust, in de stad, in het groen ... Te midden van de oogverblindende schoonheid van Kroatië heb je je meetinglocatie maar voor het kiezen. Van kasteel tot villa, van landhuis tot hotel!
>> Ontdek Kroatië voor meetings

 

INCENTIVES IN KROATIË. Kroatië is simpelweg gemaakt voor incentives. Welke regio je ook kiest, de plaatselijke natuur, cultuur en geschiedenis zullen je team inspireren en een onvergetelijke indruk nalaten.
>> Ontdek Kroatië voor incentives

 
 
zt8105.jpg
sandtonchateauderaayevents4.jpg
 
 

ZURICH. Deze Zwitserse bestemming is een ware kennishub, bijvoorbeeld alleen al in de IT. Wie een meeting of congres organiseert en die kennis wil absorberen, kan daarvoor aankloppen bij Zurich Tourism Convention Bureau. Zij brengen je in contact met de juiste kenniscluster.
>> Ik wil meetings met inhoud in Zurich

 

NEDERLAND. Sandton Château De Raay is een luxekasteelhotel op een prachtig landgoed in Baarlo, Noord-Limburg. Vanaf het moment dat je het landgoed opkomt, is het duidelijk dat je een fantastisch verblijf, geslaagde vergadering of event zult beleven. Dat kan tot 400 personen.
>> Even checken, die 50 stijlvolle kamers

 
 
 


Ludo Verhaege
Creative Director Online & Social Media Solutions
+32 9 329 02 73
ludo@corporateplanner.be
www.corporateplanner.be 
LinkedIn: www.linkedin.com/in/ludoverhaege/

 
 

Lees hier onze vernieuwde privacy policy

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tourism Marketing Group · Leonce Volckaertdreef 8 · Merelbeke 9820 · Belgium