Copy

VOLG ONS OOK FACEBOOK

Inspirerende tips voor je volgende uitje met vrienden, familie of je vereniging vind je ook op onze Facebookpagina. Je vindt er alle info over onze wedstrijden en gekke acties. Kom erbij!
KEN JE OOK DE ANDERE LOCATIES VAN NZ VAKANTIES?
Neutralia Oostende geeft een geschenkbon weg ter waarde van 50 euro. Met een beetje kennis van de andere locaties van NZ Vakanties kom je al een heel eind in de wedstrijd!
Ik doe mee!
PS De winnaar van de vorige wedstrijd is de heer Frank De Strycker uit Deurne. De bon voor Dennenheuvel in Durbuy (ouch, we verklappen hier een antwoord) is ondertussen naar hem onderweg. Veel plezier!
VLAAMSE ARDENNEN. Vind 'Eyndeloze' rust in deze luxueuze vijfsterrengroepswoning, bestaande uit 6 entiteiten met eigen badkamer, goed voor 21 personen in totaal.
>> Heerlijk lijkt me dat
ARDENNEN.  Wildtrails beschikt over een brede waaier aan (avontuurlijke) activiteiten. Je beleeft onvergetelijke, uitdagende momenten samen met vrienden of familie.
>> Op naar de Ardennen
FITFEST 2019 | DESTELBERGEN
Kom fitnessen voor het goede doel


Op 17 maart 2019 verandert Fit-Out Sports & Health Center in Destelbergen in een heuse fitnesstempel. Van 10 tot 15 uur kun je een fitnessparcous uitstippelen met keuze uit wel 25 fitnesslessen of lezingen.  De opbrengst gaat naar het goede doel Lietouche, een muzikale vzw voor de allerkleinsten uit Merelbeke.
>> Bestel je tickets en kom fitnessen met je vrienden
KROATIË. Deze 19-daagse rondreis in mei van Kroatiëspecialist Tes-Go leidt langs de meest ongeziene plekken waar de Kroaten zelf ook dol op zijn  (maar niet altijd delen!). Inclusief bunkers en ooievaars!
>> Meer info
ZUIDWEST-FRANKRIJK.  Een ander stokpaardje van zaakvoerster Karen De Schutter. Al haar reiservaringen bundelde ze in deze 19-daagse groepsrondreis die je in september 2019 kunt beleven.
>> Meer info
Voor meer informatie over Met de Vrienden en Tourism Marketing Group kun je contact opnemen met: 

Ludo Verhaege
Creative Director Online & Social Media Solutions

+32 9 329 02 73

ludo@tourismmarketinggroup.be

www.tourismmarketinggroup.be
Copyright © 2019 TMG | Kameleons | Privjet, All rights reserved.


Wil je je gegevens of e-mailvoorkeuren aanpassen?
Je kunt hier je gegeven aanpassen of uitschrijven uit de mailinglijst.