Copy

Er is weer WIND!

De zeer stabiele hoge druk gebieden boven de Azoren die ons de hele zomer super mooi weer gebracht hebben zorgden er ook voor dat de wind vaak ver te zoeken was. We moesten het doen met de middag bries uit zee. Maar de afgelopen week is dat allemaal veranderd en komt er met de lage druk gebieden uit Groenland ook weer stevige wind. De regen nemen we als echte zeilers voor lief en de natuur is er ook super blij mee. Dus als het nodig is gaat het rif er weer in en kan er sportief geknald worden met de Anilla!

Zeilen met een knik in de schoot

Met een lekker windkracht 5 werd er afgelopen week door Jacob samen met zijn vader en broer stevig gezeild met de Anilla. De zeilmiddag was een leuk cadeau voor zijn vader die de week ervoor 60 geworden was. 
Met een rif in het grootzeil, om niet te veel last van de vlagerige wind te hebben, zat de snelheid er goed in. Tijdens het zeilen heeft Jacob met een GoPro deze prachtige video opname gemaakt.
Boek hier jouw zeiltocht!

Wedstrijdzeilen!

De Anilla zeilt op 1 september mee met de wedstrijd Baggerbedrijven. Als je ook een keer wilt proeven aan serieus wedstrijdzeilen dan kan dat komende winter. De inschrijvingen voor de grevelingenwintercup 2018-19 zijn weer gestart en als je wilt mee zeilen stuur dan even een mail naar Info@AnillaSailing.nl .

Zelfkennis?

Het is altijd triest als je een boot in de haven ziet liggen die niet gebruikt wordt. Toch moest ik wel lachen om de Amnesia die zo te zien al een hele tijd "vergeten" is. Anilla Sailing helpt je graag herinneren hoe leuk zeilen kan zijn!

Het weerbericht

Voor het weer de komende dagen op het Grevelingenmeer heb ik dit keer de windverwachting maar eens erbij gehaald. De verwachting is dat het lekker blijft waaien dus als je nog een keer echt wilt zeilen dan is nu het moment! 
Copyright © 2018 AnillaSailing, All rights reserved.


Wil je veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt hier jouw instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp