Copy
Bekijk deze email in uw webbrowser

Update van de commissie


In deze nieuwsbrief vindt u:
- Laatste kans inschrijven
- De dag zelf
- Regeling Rescue
- Datum 2020
- Rescue tegels kopen
- Forum

Laatste kans inschrijven


Het is al weer bijna zo ver, u heeft nog maar één week om u in te schrijven voor de RoboCupJunior. Hierna zal inschrijven niet meer mogelijk zijn. Het is aan te raden nog even snel hier (https://inschrijven.robocupjunior.nl) te controleren of al uw teams er in staan. Zaterdag 4 mei zal het inschrijfsysteem uitgezet worden. Mocht u nog wat laatste vragen hebben over het inschrijven stuurt u ons dan a.u.b. nog een email (mees@robocupjunior.nl) dan kunnen we u nog snel helpen.

De dag zelf


Op 11 mei worden de teams om 9 uur verwacht en moeten de teams zich om 10 uur gemeld hebben. Bent u later dan dit, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar info@robocupjunior.nl. Rond 12 uur is er lunch en de prijsuitrijking zal plaatsvind rond 15:30. Rond 16:30 zal de dag weer voorbij zijn.
 

9:00

Aankomst teams

10:00

Aangemeld zijn bij Wedstrijdleiding

10:30

Begin Wedstrijden

12:00

Lunch

15:30

Prijsuitreiking

16:30

Teams vertrekken

Regeling Rescue


Vanwege de nieuwe regeling waarbij middelbare scholieren niet meer mee mogen doen aan de Groeneveld wedstrijd is er wat onduidelijkheid ontstaan onder een beperkt aantal scholen. We zouden niet willen dat er leerlingen zijn die lang bezig zijn geweest met een wedstrijd om vervolgens niet mee te mogen doen. Daarom hebben we besloten dat als er toch nog middelbare school teams zijn die voor Groeneveld geoefend hebben en geen tijd hebben gehad om over te stappen zij mee mogen doen aan de Groeneveld wedstrijd. Zij zullen echter niet in aanmerking komen voor een tribuneplaats.

Voor de teams die wel zijn overgestapt naar Rescue zullen we zorgen dat het veld niet al te moeilijk word ingedeeld.

Hieronder nog een keer de leeftijden die we voor dit jaar bepaald hebben.
 

Datum 2020


Vorgend jaar zal het RoboCupJunior nederlands kampioenschap gehouden worden op 18 april 2020.

Rescue tegels kopen


Het oefenmateriaal wat we hebben geproduceerd voor de Rescue wedstrijd is nog steeds bij ons verkrijgbaar. Het pakket bevat 10 dubbelzijdige bodemplaten van 30cm x 30cm met 10 verschillende designs en twee rolletjes tape, waarvan een groen en de andere reflecterend. Dit zijn de exacte materialen die we bij de officiële wedstijden gebruiken.

De kosten voor een pakket bedragen €50 incl. btw. Om een pakket te bestellen kunt u een email sturen naar mees@robocupjunior.nl met uw voor- en achternaam, adres en postcode. U kunt het pakket laten bezorgen voor ca. €10. Gratis ophalen in Delft is ook mogelijk. Ook zullen de tegels verkocht worden op 11 mei.

Forum

Om de communicatie tussen verschillende scholen en teams makkelijker te maken hebben we een forum op http://www.robocupjunior.nl/community/. Hier kunnen docenten en deelnemers onderling overleggen een hulp vragen. Wij van de RoboCupJunior zijn ook actief op dit forum om vragen te beantwoorden en hulp te bieden. Het lijkt ons leuk om hier direct met iedereen te kunnen communiceren. Dus probeer het eens! Zo kunnen we deze wedstrijd nog interactiever en leuker maken!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoboCupJunior Nederland · Van Adrichemstraat 215 · Delft, ZUID-HOLLAND 2614BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp