Copy

Updates van de Commissie

Datum Nederlands kampioenschap verplaasts

Let op! De datum van het Nederland kampioenschap is verplaatst. Vanwege de aanhoudende corona maatregelen in Nederland en dus ook het Science Centre Delft kunnen we helaas niet onze jaarlijkse wedstrijd op de originele datum door laten gaan. In overleg met het Science Centre hebben we besloten dat we het gaan verplaasten naar 19 juni 2021.

We zijn nog aan het bedenken en overleggen hoe we er voor kunnen zorgen dat het op deze nieuwe datum op een veilige mannier gaat verlopen. Helaas weten we wel dat het niet op de originele manier zal zijn. We zullen jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

Naam RoboCup robot

We hebben het in een vorige nieuwsbrief al eens genoemd, maar de zijn met de RoboCupJunior bezig met het ontwikkelen van een goedkope modulaire robot om mee te kunnen doen aan de robocupjunior. Deze robot heeft nog een naam nodig, en daar willen we jullie hulp bij inschakelen. Weet je nou een leuke naam voor een kleine, houte, schattige en educatieve robot? Laat het dan aan ons weten door een suggestie te sturen naar info@robocupjunior.nl

Facebook iconInstagram icon