Copy
Bekijk deze email in uw webbrowser

Update van de commissie


In deze nieuwsbrief vindt u:
- Opening
- Inschrijvingen geopend
- Sociale media
- Video kleuren herkennen
- Nieuwe huisstijl sneak peak
- Tegels bestellen
- Forum
 

Opening


Het is alweer 2020 en dat betekent dat het Nederlands kampioenschap er alweer aan zit te komen. De organisatie heeft niet stil gezeten, want we hebben alweer flink ons handen uit de mouwen gestoken.
Er is een nieuwe inschrijfpagina, er worden nieuwe velden gemaakt, nieuwe redden-tegels besteld, er wordt gewerkt aan een nieuwe huisstijl, we beantwoorden vragen en zijn natuurlijk bezig met de logistieke kant van 18 april. Al dit en meer ga ik nog even verder uitleggen in deze nieuwsbrief.

Inschrijvingen geopend


Vanaf het versturen van deze nieuwsbrief zijn de inschrijvingen officieel geopend. Met dank aan alle feedback die we vorig jaar gekregen hebben is de inschrijf-webpagina helemaal opnieuw gemaakt. U kunt hem vinden op https://inschrijven.robocupjunior.nl/.

Het is de bedoeling dat de coach van iedere school een account aanmaakt voor hun school. Nadat je bent ingelogd kan je je teams beheren. Op deze manier kunnen we per school precies bijhouden hoeveel teams er ingeschreven zijn. Je mag teams tot een week van tevoren aanpassen of verwijderen. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u een email sturen maar mees@robocupjunior.nl.

Verbeteringen sinds vorig jaar zijn: email notificaties, verbeterde beveiliging, automatisch wachtwoorden herstellen en een nieuwe interface beter werkt op je mobiel.

Sociale media


We hebben wat sociale media kanalen toegevoegd aan ons arsenaal:

Video kleuren herkennen


We hebben een vraag binnen gekregen over het herkennen van kleuren, specifiek nu we van groen naar rood zijn overgestapt bij de Redden wedstrijden. Om hier wat meer duidelijkheid bij te krijgen heeft Niels een mooie video gemaakt waarin hij precies uitlegt hoe je kleuren moet onderscheiden met een reflectie sensor (zoals die van de lego robots)

De video kan je hier vinden: https://youtu.be/s132rk3_7J0
 

Nieuwe huisstijl sneak peak

 
Volgend jaar willen we graag onze oude huisstijl omzetten naar een wat modernere look, dus zijn we nu hard bezig met het verzinnen van iets nieuws. Laat ons weten wat je er ervan vindt!

Tegels bestellen

Onze tegels voor de redden wedstrijd zijn zo goed als op, en dat is een goed ding! Dat betekend dat er vorig jaar veel scholen zijn geweest die tegeles bij ons hebben aangeschaft. Nu is het dus wel zo dat we geen tegels meer hebben om te verkopen. We zijn bezig met het oplossen van dit probleem, dus binnenkort zullen er weer tegels bij ons te bestellen zijn.

Het pakket bevat 10 dubbelzijdige bodemplaten van 30cm x 30cm met 10 verschillende designs en twee rolletjes tape, waarvan een rood en de andere reflecterend. Dit zijn de exacte materialen die we bij de officiële wedstijden gebruiken.

De kosten voor een pakket bedragen €50 incl. btw. Om een pakket te bestellen kunt u een email sturen naar mees@robocupjunior.nl met uw voor- en achternaam, adres en postcode. U kunt het pakket laten bezorgen voor ca. €10. Gratis ophalen in Delft is ook mogelijk.

Forum


We hebben gezien dat er recent weer wat activiteit op ons forum is geweest en daar worden we heel blij van. Heb jij nou ook vragen over het bouwen van robots of over de wedstrijd zelf, kijk dan ook eens een keertje op het forum!


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoboCupJunior Nederland · Van Adrichemstraat 215 · Delft, ZUID-HOLLAND 2614BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp