Copy
View this email in your browser

Update van de commissie

In deze nieuwsbrief vindt u:
- Nieuw oefenmateriaal
- Robotica middag
- Europees Kampioenschap
- Forum

Oefenmaterialen zijn beschikbaar

Het oefenmateriaal wat we hebben geproduceerd voor de Rescue wedstrijd is nu bij ons verkrijgbaar. Het pakket bevat 10 dubbelzijdige bodemplaten van 30cm x 30cm met 10 verschillende designs en twee rolletjes tape, waarvan een groen en de andere reflecterend. Dit zijn de exacte materialen die we bij de officiële wedstijden gebruiken.

De kosten voor een pakket bedragen €50 incl. btw. Om een pakket te bestellen kunt u een email sturen naar mees@robocupjunior.nl met uw voor- en achternaam, adres en postcode. U kunt het pakket laten bezorgen voor ca. €10. Gratis ophalen in Delft is ook mogelijk. Het pakket is ook te koop op de robotica middag op 7 februari.Digitale bestanden van de designs van de tegels zijn ook hier te downloaden, zodat u ze zelf uit kunt printen: link.

Robotica middag

Op 7 februari zal er te Fontys Eindhoven een gezellige middag rond Robotica georganiseerd worden waarbij informatie delen, lesmethodes bekijken, lesmateriaal uitdelen voorop staat.
Deze middag, die dit jaar voor het eerst gehouden wordt, wordt georganiseerd door Olivier van Beekum, Ronald Scheer en Felix Schalkx. Welke allemaal zeer goede vrienden zijn van de RoboCup Junior.

Er zijn de volgende zaken te zien:
  • Uitleg/demonstratie/wedstrijden Leaphy robotje
  • Uitleg/demonstratie/wedstrijden RobocupJunior wedstrijden Redden (groene veld), Redden (Arena) en voetbal
  • Uitleg/demonstratie robots Fontys HBO door studenten
  • Lesmateriaal voor Robolab, Mindstorms, Python, BricxCC, RobotC en Java
  • Robots Leaphy, Edison, NXT, EV3 en zelfbouw
De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u mailen naar fmschalkx@mendelcollege.nl of reageren op http://www.robocupjunior.nl/community/denk-mee/ervaren-docenten-helpen-bij-robotica/.
Het is op deze middag ook mogelijk om het oefenpakket voor de RoboCupJunior aan te schaffen.

Europees Kampioenschap

Ook dit jaar mogen de winnaars van het Nederlands kampioenschap weer naar het Europees kampioenschap (EURCJ). Dit kampioenschap zal dit jaar plaatsvinden in Hannover, Duitsland op 20-23 juni. We mogen dit jaar 8 teams, verspreid over verschillende onderdelen, verblijden met een deelname aan dit grootse evenement.

Forum

Om de communicatie tussen verschillende scholen en teams makkelijker te maken hebben we een forum op http://www.robocupjunior.nl/community/. Hier kunnen docenten en deelnemers onderling overleggen een hulp vragen. Wij van de RoboCupJunior zijn ook actief op dit forum om vragen te beantwoorden en hulp te bieden. Het lijkt ons leuk om hier direct met iedereen te kunnen communiceren. Dus probeer het eens! Zo kunnen we deze wedstrijd nog interactiever en leuker maken!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoboCupJunior Nederland · Van Adrichemstraat 215 · Delft, ZUID-HOLLAND 2614BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp