Copy
Bekijk deze email in uw webbrowser

Update van de commissie


In deze nieuwsbrief vindt u:
- Verplaatsing datum NK
- WK RoboCup Bordeaux
- Inschrijven
- Sociale media
- Tegels bestellen
- Forum
 

Verplaatsing datum NK


U had deze mail waarschijnlijk al wel aan zien komen. Helaas kan het Nederlands kampioenschap niet op de geplande datum doorgaan. Natuurlijk weten wij ook niet wanneer al het gedoe rondom het COVID-19 het ons weer toelaat om het NK te houden, maar we gaan wel uit alle macht proberen het toch dit schooljaar nog plaats te laten vinden.

Nu de scholen gesloten zijn zal er waarschijnlijk niet effectief (of uberhaupt) aan de robots gewerkt kunnen worden en om die reden hebben we het NK verplaatst naar zaterdag 6 Juni 2020. Dan hebben de leerlingen hopelijk nog tijd om aan hun robot te werken. Wij hopen dat tegen die tijd het Science Centre weer open is voor bezoekers en de competitie hier gehouden kan worden. Wij weten ook nog niet zo goed hoe alles zal lopen tot die tijd, dus wij kunnen niet garanderen dat het dan wel door gaat.

Normaal gesproken krijgen de winnaars per competitie de mogelijkheid om door te gaan naar het wereldkampioenschap. Helaas is de aanmelddatum voor dit WK al voordat nu in Nederland het NK gehouden wordt. Daarom hebben we besloten dat de winnende teams van vorig jaar dit jaar nog een keer naar het WK mogen. Wij begrijpen dat dit misschien wat onaardig is voor de winnende teams van dit jaar, dus zullen wij proberen ervoor te zorgen dat er volgend jaar meer teams naar het WK mogen. Als dit lukt mogen de winnende teams van dit jaar volgend jaar samen met de winnende teams van volgend jaar naar het WK gaan.

Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie.
Vragen en/of opmerkingen mogen naar info@robocupjunior.nl

WK RoboCup Bordeaux


Zoals hierboven al te lezen is het door de verplaatsing van het NK niet mogelijk om de winnende teams op tijd aan te melden voor het WK in Bordeaux. Op dit moment geeft de organisatie van het WK via hun website aan dat het evenement nog steeds plaats vindt zoals gepland (zie https://2020.robocup.org). Voor dit jaar hebben wij 2 slots gekregen: 1 soccer open league en 1 rescue line. Mocht het WK doorgaan is het dus voor teams die vorig jaar goed gepresteerd hebben (top 3) in een van deze leagues mogelijk om dit plekje te bemachtigen. Als hierin interesse is kan dat doorgegeven worden aan martin@robocupjunior.nl. Laat dit dan voor 19 april weten.
 

Inschrijven


Ondanks het verplaatsen van de datum blijft het natuurlijk nog wel gewoon mogelijk om u in te schrijven voor het NK. Dit kan op https://inschrijven.robocupjunior.nl/. Hier kunt u zich tot twee weken van tevoren inschrijven.

Het is de bedoeling dat de coach van iedere school een account aanmaakt voor hun school. Nadat je bent ingelogd kunt u uw teams beheren. Op deze manier kunnen we per school precies bijhouden hoeveel teams er ingeschreven zijn. U mag teams tot twee weken van tevoren aanpassen of verwijderen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u een email sturen maar mees@robocupjunior.nl.

Let op: had u zich al ingeschreven, maar kunt u niet komen nu de datum veranderd is. Vergeet dan niet uw ingeschreven teams weer uit te schrijven.

Sociale media


We hebben wat sociale media kanalen toegevoegd aan ons arsenaal:

Tegels bestellen

 
De nieuwe tegels die we besteld hebben zijn aangekomen! Ze zijn dus weer te bestellen.

Het pakket bevat 10 dubbelzijdige bodemplaten van 30cm x 30cm met 10 verschillende designs en twee rolletjes tape, waarvan een rood en de andere reflecterend. Dit zijn de exacte materialen die we bij de officiële wedstijden gebruiken.

De kosten voor een pakket bedragen €50 incl. btw. Om een pakket te bestellen kunt u een email sturen naar mees@robocupjunior.nl met uw voor- en achternaam, adres en postcode. U kunt het pakket laten bezorgen voor ca. €10. Gratis ophalen in Delft is ook mogelijk.

Forum


We hebben gezien dat er recent weer wat activiteit op ons forum is geweest en daar worden we heel blij van. Heb jij nou ook vragen over het bouwen van robots of over de wedstrijd zelf, kijk dan ook eens een keertje op het forum!


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoboCupJunior Nederland · Van Adrichemstraat 215 · Delft, ZUID-HOLLAND 2614BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp