Copy
Bekijk deze email in uw webbrowser

Update van de commissie


In deze nieuwsbrief vindt u:
- Het is bijna zo ver
- Dagplanning
- Regeling Rescue
- Route en parkeren

Het is bijna zo ver


Aankomend zaterdag is het alweer zo ver: RoboCupJunior 2019! Ik hoop dat het alle teams gelukt is om een mooie robot te maken, eni ik hoop vooral ook dat er veel geleerd is en dat men plezier heeft gehad. Wij van de RoboCupJunior hebben er in ieder geval weer veel zin in en we hopen jullie zaterdag in het Science Centre te mogen verwelkomen.

Mocht u zich zijn vergeten in te schrijven of toch nog op het laatste moment af willen melden dan is het handig even een mailtje te sturen naar info@robocupjuior.nl. Mocht u zich nu nog aan willen melden dan bent u van harte welkom, wij kunnen alleen helaas geen lunch meer voor u regelen.

Ten slotte hebben wij wat vragen gekregen betreft de betalingen. De facturen hiervoor zullen na de wedstrijd verstuurd worden. Wij vereisen geen betaling vooraf.

De dag zelf


Praktische zaken

Op de dag zelf zal er lunch voor de deelnemers en begeleiders aanwezig zijn. Nu is het voor ons natuurlijk altijd een beetje lastig in te schatten hoe groot de entourage van ieder team is, maar we hopen dat er genoeg is voor iedereen. Koffie en thee is in ieder gavel aanwezig.

Mocht het nodig zijn een supermarkt te bezoeken, dan bevind er zich een coop op 5 minuutjes loopafstand. In het Science Centre zelf is behalve koffie, thee en een lucnhpakket geen voedsel te verkrijgen.

tijden

Op 11 mei worden de teams om 9 uur verwacht en moeten de teams zich om 10 uur gemeld hebben. Bent u later dan dit, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar info@robocupjunior.nl. Rond 12 uur is er lunch en de prijsuitrijking zal plaatsvind rond 15:30. Rond 16:30 zal de dag weer voorbij zijn.

 

9:00

Aankomst teams

10:00

Aangemeld zijn bij Wedstrijdleiding

10:30

Begin Wedstrijden

12:00

Lunch

15:30

Prijsuitreiking

16:30

Teams vertrekken

Share
Tweet
Forward

Regeling Rescue


Vanwege de nieuwe regeling waarbij middelbare scholieren niet meer mee mogen doen aan de Groeneveld wedstrijd is er wat onduidelijkheid ontstaan onder een beperkt aantal scholen. We zouden niet willen dat er leerlingen zijn die lang bezig zijn geweest met een wedstrijd om vervolgens niet mee te mogen doen. Daarom hebben we besloten dat als er toch nog middelbare school teams zijn die voor Groeneveld geoefend hebben en geen tijd hebben gehad om over te stappen zij mee mogen doen aan de Groeneveld wedstrijd. Zij zullen echter niet in aanmerking komen voor een tribuneplaats.

Voor de teams die wel zijn overgestapt naar Rescue zullen we zorgen dat het veld niet al te moeilijk word ingedeeld.

Hieronder nog een keer de leeftijden die we voor dit jaar bepaald hebben.

Dit is een van de nieuwe velden die we gemaakt hebben. De tegels die hier op liggen kloppen natuurlijk niet, maar het geeft wel een mooi idee waar de wedstijden dit jaar op gehouden worden.
 
 

Route en parkeren


Net als andere jaren is de locatie van de wijstrijd weer in het Science Centre in Delft (Mijnbouwstraat 120). Er wordt rondom het Science Centre veel aan de weg gewerkt, dus de verkeerssituatie is er niet goed op het moment. De parkeerplaats is gelukking we bereikbaar, maar u kunt niet aan komen rijden over de Sint Sebastiaansbrug welke op het moment open ligt. Ook is 1 van de 2 kanten van de Mijnbouwstraat afgesloten welke u moet ontwijken. Als u naar het Science Centre navigeert kunt u het beste Google Maps gebruiken ipv een Tomtom aangezien Google maps zich van deze werkzaamheden bewust is.

Hieronder een afbeelding van de huidige situatie. Het blauwe gebied is het Science Centre, de oranje lijnen zijn wegen die niet begaanbaar zijn vanwege wegwerkzaamheden en de paarse lijn is de weg die u het beste kunt volgen. U kunt achter het Science Centre parken, mocht dit vol zijn, dan kan er overdekt geparkeerd worden in Garage Zuidpoort.
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoboCupJunior Nederland · Van Adrichemstraat 215 · Delft, ZUID-HOLLAND 2614BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp