Copy
Bekijk deze email in uw webbrowser

Annulering RoboCup junior 2020


Door de groeiende verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), heeft het team van RoboCupJunior Nederland besloten om het evenement op zaterdag 6 juni 2020 te annuleren.
 

Waarom hebben we dit besloten?


Naar aanleiding van de informatie van het RIVM is op te maken dat RoboCup Junior een evenement is met een risicogroep in een risicovolle periode, doordat
  • we ongeveer 250 bezoekers verwachten
  • we teams uit verschillende regio’s naar ons toe trekken
  • de grote verscheidenheid in verschillende activiteiten

Het RIVM heeft aangeraden om zeer brede veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens evenementen om het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden. Daarnaast heeft het RIVM onlangs besloten om alle vormen van samenkomst te verbieden tot 1 juni 2020. Omdat ons evenement gepland stond op 6 juni, slechts 5 dagen later, hebben wij besloten om het evenement volledig te annuleren. Helaas heeft deze week ook de organisatie van het WK besloten het evenement in Bordeaux niet door te laten gaan.


Wat nu?

  • Het team van de RoboCup Junior is van plan om het evenement op te schuiven naar April 2021.
  • Vanaf medio september starten wij de werving van RoboCup Junior 2021. Je kan je hiervoor inschrijven in het najaar van 2020.


We willen alle teams, die zich hadden ingeschreven hartelijk danken en voor hun enthousiasme. Laten we hopen elkaar volgend jaar te kunnen zien!

Het team van RoboCupJunior


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoboCupJunior Nederland · Van Adrichemstraat 215 · Delft, ZUID-HOLLAND 2614BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp