Copy
Bekijk deze email in uw webbrowser

Update van de commissie


In deze nieuwsbrief vindt u:
- Opening
- Datum en voorinschrijving
- Jaarplanning
- Docentenmiddag
- Zoef
- Online voetbal
- Tegels kopen

Opening


Het is al weer een poosje geleden dat er voor het laatst een nieuwsbrief was. Daar komt nu gelukkig verandering in, want wij zijn alweer hard bezig met de voorbereidingen voor het nederlands kampioenschap van 2021. Vorig jaar was natuurlijk een beetje een afknapper. Maar dit jaar gaan we er weer met volle moed in. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Datum en voorinschrijving


Dit jaar zal het nederlands kampioenschapp plaatsvinden op 17 april 2021 in het wel bekende Science Centre in Delft.

Na vorig jaar is het toch wel handig gebleken om sneller en meer direct met deelnemers in contact te kunnen komen in het geval van wijzigingen. Daarom introduceren we dit jaar voor het eerst een voorinschrijving. Deze inschrijving is niet bindend en voordat de echte inschrijvingen beginnen vragen we expliciet  aan iedereen die zich al had ingeschreven of dit nog klopt. Het is dus ook nog niet nodig om aan te geven hoeveel teams er al zijn (dit mag natuurlijk wel).
De voorinschrijvingen lopen net als de normale inschrijvingen via inschrijven.robocupjunior.nl.
Heb je al een account van vorig jaar dan kan je deze opnieuw gebruiken. Zijn je contactgegevens veranderd laat dat dan even weten, dan zorgen we dat het goed komt.

Jaarplanning


september: docentenmiddag / voorinschrijving
oktober: wedstrijdregels definitief
februari: begin inschrijvingen
april: NK (Zaterdag 17 April 2020)
juni/juli: EK en WK

Docentenmiddag


Vorig jaar hebben we in september voor het eerst een docentenmiddag RoboCupJunior gehad. Tijdens deze meeting hebben we met elkaar gesproken over mogelijke verbeterpunten van het NK, maar ook waar docenten zoal tegenaan lopen als ze RoboCup Junior willen introduceren binnen hun school. Dit jaar willen we dat op woensdag 23 september van 1500 tot 1630. Dit jaar wel online. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@robocupjunior.nl

Zoef


Zoals vorig jaar tijdens de docentenmiddag aangekondigd zijn we bezig met het ontwikkelen van een eigen robot om de stap om door te groeien binnen de verschillende RoboCupJunior leagues te vergemakkelijken. Hier is inmiddels een team van 5 studenten mee aan de slag en de eerste workshop om te kijken welke aspecten werken en welke niet hebben we in het Science Center gedraaid. Het plan is om alles zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden. Dat betekent dus ook dat alles (hardware, software en handleidingen) open source aangeboden zullen worden. Zodra we in het volgende stadium zijn zullen we een link naar de website en omgeving met jullie delen.

 

Online voetbal


De internationale organisatie van RoboCupJunior Soccer zal dit jaar ook een simulatie wedstrijd opzetten. Dit doen ze om te kijken wat er binnen deze league mogelijk is in de simualteiwereld. Hiervoor zullen ze Webots gaan gebruiken. Geinteresseerde teams kunnen zich melden via: https://junior.forum.robocup.org/t/soccer-simulation-demo-2021-do-you-want-to-participate/1641

Tegels kopen


Het oefenmateriaal wat we hebben geproduceerd voor de Redden wedstrijd is nog steeds bij ons verkrijgbaar. Dit pakket is nu ook geschikt voor teams die de Redden Basis wedstrijd gaan doen, dubbel zo handig! Het pakket bevat 10 dubbelzijdige bodemplaten van 30cm x 30cm met 10 verschillende designs en twee rolletjes tape, waarvan een reflecterend. Dit zijn de exacte materialen die we bij de officiële wedstijden gebruiken.

De kosten voor een pakket bedragen €50 incl. btw. Om een pakket te bestellen kunt u een email sturen naar mees@robocupjunior.nl met uw voor- en achternaam, adres en postcode. U kunt het pakket laten bezorgen voor ca. €10. Gratis ophalen in Delft is ook mogelijk.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoboCupJunior Nederland · Van Adrichemstraat 215 · Delft, ZUID-HOLLAND 2614BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp