Copy
Bekijk deze email in uw webbrowser

Update van de commissie


In deze nieuwsbrief vindt u:
- Opening inschrijvingen
- Nieuwe commissieleden
- Regeling Rescue
- Nieuwe speelvelden
- Datum 2020
- Tegels bestellen
- Forum

U kunt zich vanaf vandaag inschrijven


De inschrijvingen zijn vanaf vandaag officieel geopend. We gebruiken een nieuw inschrijfsysteem waarbij het mogelijk is om tot één week voor het evenement uw teams aan te passen of te verwijderen. De inschrijfpagina is te vinden op https://inschrijven.robocupjunior.nl.
Mocht u kinderziektes vinden of vragen hebben over dit systeem dan kunt u die melden bij mees@robocupjunior.nl. Voor algemene vragen kunt u terrecht bij info@robocupjunior.nl.

Er zijn nieuwe algemene tournooi bepalingen gepubliceerd, lees ze a.u.b. goed door: link

Nieuwe commissieleden


Sinds kort hebben we er twee nieuwe commissieleden bij:

Heyo! Mijn naam is Koen Peelen, en ik ben een nieuw bij het RoboCup team dit jaar. In het dagelijks leven ben ik een bachelor student in Electrical Engineering met een minor in Robotica. Vorig jaar heb ik geholpen als scheidsrechter en nu ook als organisatie! Hoewel ik niet veel vaker robots heb gebouwd heb ik wel redelijk wat event georganiseerd en al wat bouwprojecten achter me rug, zoals het bouwen van een onderzeeër. Daar was ik verantwoordelijk voor het besturingssysteem. Dit jaar val ik in waar ik nodig ben, maar mocht je nodig hebben kan je me binnenkort bereiken op de mail: Koen@robocupjunior.nl

Hey! Ik ben Rick Karreman en vanaf dit jaar maak ik de overstap van fanatiek meedoen aan de RoboCup Junior naar fanatiek meehelpen aan het organiseren van de RoboCup Junior! Ik studeer nu Electrical Engineering aan de TU Delft. De afgelopen twee-drie jaar heb ik vanuit het Mendel College meegedaan aan voetbal, en daar zal ik nu ook gaan helpen, dus als je daar vragen over hebt of ergens tegen aanloopt kun je altijd een mailtje sturen naar mijn email: Rick@robocupjunior.nl

Regeling Rescue


Omdat vanaf dit jaar de leeftijds regels zijn veranderd zullen er een hoop teams zijn die voor het eerst rescue gaan proberen. We hebben feedback gekregen dat het een grote stap is om direct over te gaan naar Rescue en daarom hebben we besloten dit jaar een iets makkelijkere variant van Rescue te spelen. Bij deze variant zullen er minder obstakels zijn en zullen we er voor zorgen dat er niet al te lastige situaties ontstaan (drempels op de helling, obstakels op hoekstukken, etc.).

Op deze manier hopen we voor iedereen de overgang iets makkelijker te maken. Afhankelijk van de resultaten dit jaar gaan we kijken hoe we hier de komende jaren verder mee gaan.

Hieronder nog een keer de leeftijden die we voor dit jaar bepaald hebben. In dit schema staat 6e klas voor de middelbare school.

Nieuwe speelvelden Rescue


Aangezien we dit jaar voor het eerst een nieuwe versie van rescue spelen hebben we ook een nieuw veld nodig. We zijn druk aan de slag gegaan om mooie velden te bouwen die hopelijk nog een aantal jaar mee kunnen. Hieronder een foto van een veld dat al bijna klaar is.
 

Datum 2020


Vorgend jaar zal het RoboCupJunior nederlands kampioenschap gehouden worden op 18 april 2020.

Oefenmaterialen zijn beschikbaar


Het oefenmateriaal wat we hebben geproduceerd voor de Rescue wedstrijd is nog steeds bij ons verkrijgbaar. Het pakket bevat 10 dubbelzijdige bodemplaten van 30cm x 30cm met 10 verschillende designs en twee rolletjes tape, waarvan een groen en de andere reflecterend. Dit zijn de exacte materialen die we bij de officiële wedstijden gebruiken.

De kosten voor een pakket bedragen €50 incl. btw. Om een pakket te bestellen kunt u een email sturen naar mees@robocupjunior.nl met uw voor- en achternaam, adres en postcode. U kunt het pakket laten bezorgen voor ca. €10. Gratis ophalen in Delft is ook mogelijk.

Forum

Om de communicatie tussen verschillende scholen en teams makkelijker te maken hebben we een forum op http://www.robocupjunior.nl/community/. Hier kunnen docenten en deelnemers onderling overleggen een hulp vragen. Wij van de RoboCupJunior zijn ook actief op dit forum om vragen te beantwoorden en hulp te bieden. Het lijkt ons leuk om hier direct met iedereen te kunnen communiceren. Dus probeer het eens! Zo kunnen we deze wedstrijd nog interactiever en leuker maken!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoboCupJunior Nederland · Van Adrichemstraat 215 · Delft, ZUID-HOLLAND 2614BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp