echtWaar nieuwsbrief december 2019

echtWaar logo

Jubileum

HOERA! echtWaar bestaat in januari 5 jaar! 

Ontmoet Triodos Festival

Op 2 november was het Ontmoet Triodos Festival in de Prodentfabriek Amersfoort. Er kwamen 1200 Triodos-klanten en 25 ondernemers. Op het “Ontmoet Triodos Festival” wil Triodos Bank hun klanten in contact brengen met ondernemers die bij Triodos Bank bankieren. Wij waren er ook bij met een kraam. Het was erg gezellig en er kwamen veel enthousiaste mensen langs. 

Van onze verslaggever: Estelle Pronk

Het is hier leuk. Ik wil heel graag werken. De onderkanten schoonmaken vind ik leuk. Ik ben bijna vier maanden bij echtWaar en ik vind de mensen fijn. De mensen hier zijn lief voor me. Bij echtWaar ben ik altijd vrolijk. 
Ik vind tosti’s heel lekker, die eet ik hier tijdens de lunch met soep. Ik word door mijn vader gebracht naar echtWaar en met het busje weer opgehaald. Ik vind het ook leuk om de draadjes af te knippen en te naaien met een beetje hulp van vrijwilligster Jannet. Ik zit op Stip VSO en ik vind het daar leuk. 

De Domtoren volgens...

In de afgelopen jaren hebben we tien Domtorens verzameld en er komen nog steeds nieuwe Domtorens bij. We hebben nu de Domtoren volgens Jan, Anne, Hosnia, Ayse, Els, Tonneke, Stefan, Judith en Joas. Maar wat is nou eigenlijk het verhaal achter hun Domtoren? Deze keer vragen we het aan Judith en Tonneke.

De Domtoren volgens Judith

Waarom heb je de Domtoren zo getekend?
“Ik vind het gewoon heel leuk om te doen. Ik wilde hem wel laten lijken op de Domtoren, maar ik wilde er ook wel een eigen draai aan geven. Ik heb een rond raam op de Domtoren getekend en het is een beetje bedoeld als glas in lood, maar het lijken net gordijnen.” 
 
“Ik heb een klokje op de Dom getekend. Het was midden in de nacht, ik werd wakker en toen dacht ik de klok moet op drie uur staan. Dus ik heb de klok op drie uur gezet. Maar waarom, ik heb geen idee. Drie uur is wel een christelijke tijd, het is namelijk de tijd waarop Jezus is overleden.”

De Domtoren volgens Tonneke

Waarom heb je de Domtoren zo getekend?
“Ik vond het gewoon leuk om hem zo te tekenen. Ik heb veel details getekend, te veel. "Nee, maar ik vond het wel leuk om de domtoren zo te tekenen, hij staat wel een beetje scheef, ach de toren van Pisa staat ook scheef.”
 
“Ik heb twee klokken getekend een boven en een beneden, de zomer- en de wintertijd. De zomertijd wordt denk ik binnenkort afgeschaft.”
 
“De Domtoren is heel belangrijk, het is gewoon het symbool van Utrecht. 
“Nee, maar ja, ik vind dat het  gewoon bij Utrecht hoort, hij zit ook op het logo van FC Utrecht.”
 
De Domtoren is natuurlijk ook heel hoog. “Het is echt heel hoog ja.” Heb je de domtoren weleens beklommen? “Ja, maar vraag niet hoe. Nee, ik heb hoogtevrees dus ik liep heel strak langs die, dus ik bleef maar gewoon recht vooruitkijken en niet naar beneden. Mijn jongste dochter wilde graag op de Domtoren. Toen zijn we gewoon lekker daar heen geweest.” Als je dan eenmaal op de Dom staat heb je wel prachtig uitzicht. “Ja, gewoon recht vooruitkijken dat vind ik al mooi genoeg. Ik bekijk hem het liefst vanaf beneden, maar nu bekijk ik hem liever niet. Omdat de Domtoren in de steigers staat.”

Taart.

Onze producten worden nu ook bij Taart. verkocht in Oog in Al en dat vinden we leuk.

Iedereen van echtWaar wenst je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij zijn gesloten vanaf 23 december t/m 6 januari. 7 januari zijn we er weer. Tot ziens in het nieuwe jaar!
echtWaarNL
@stichtingechtwaar
www.echtwaar.nl
Instagram
Email
Copyright © 2019 echtWaar, All rights reserved.

uitschrijven voor deze nieuwsbrief

echtWaar | 2e Daalsedijk 8W  3551 EJ Utrecht | (030) 888 4 111 | 06 835 1 4747
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00 tot 16:00 uur


This email was sent to <<emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
echtWaar · Floridadreef 102a · Utrecht, 3565 AM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp