Copy

T.V. Helios Centrum
Heliograaf nr. 11 2019
  • In memoriam - Rien Kreuger
  • Voorzitter - 'goodbye past', hello future
  • Uitgave Helios Glossy
In memoriam - Rien Kreuger
"De mensen van voorbij, zij blijven met ons leven." 
Op 12  augustus jl. is op 71-jarige leeftijd overleden ons gewaardeerde lid Rien Kreuger. Rien was juist dit jaar weer lid geworden nadat eerder zijn vrouw was overleden en hij ook een lange periode met gezondheidsklachten achter de rug had. En Rien werd daarbij meteen ook actief bij onze parkcommissie. Velen zullen zich Rien blijven herinneren als een warme en vriendelijke man, met ook een heerlijke dosis humor, en met wie velen hebben getennist. We vinden het fijn dat Rien lid is geweest van Helios! 
De uitvaart van Rien is woensdag 21 augustus a.s., om 15 uur, op Den en Rust, Frans Halslaan 27 in Bilthoven.
Wij wensen zijn kinderen, Martine, Linda en Annelies, kleinkinderen, familie en (tennis)vrienden veel sterkte bij de verwerking van het verlies van Rien.
Voorzitter - 'goodbye past, hello future'
Een beetje rare titel, zo na het eerste bericht, maar jullie begrijpen de bedoeling wel. Het jaar is uiteraard nog lang niet voorbij, maar het DB gaat dit najaar weer gebruiken om met alle commissies de activiteiten van dit lopende jaar te evalueren en ook alvast vooruit te kijken naar het volgende jaar. Alle commissies zullen daarvoor tijdig een uitnodiging ontvangen. We hebben straks natuurlijk een mooi en bruisend jubileumjaar achter de rug, en laten we hetzelfde enthousiasme óók gebruiken om Helios in 2020 en volgende jaren vitaal en gezellig te houden. Wie daar nú al leuke ideeën voor heeft, weet mij wel te vinden. Het zou mooi zijn als we straks bij de ALV al wat plannen kunnen ontvouwen!
Heb jij ook al z'n zin in de Senior Club Kampioenschappen? Kijk regelmatig op de website of in de ClubApp van Helios voor alle berichtgeving rondom de wedstrijden en de heerlijke maaltijden die weer worden bereid door leden voor leden.
Volg ons op Facebook
Volg ons via Instagram
Volg ons via Twitter
Verschijnen Helios Gouden Glossy uitgesteld
In eerdere berichten is bekend gemaakt dat de Helios Gouden Glossy op 7 september a.s. zou uitkomen tijdens het SCK finale-weekend. De redactiecommissie heeft echter meer tijd nodig om er echt iets heel moois van te maken, met ook voldoende goede foto's erin die een Glossy zo mooi kan maken. Het verschijnen van de Glossy zal nu plaatsvinden op 2 november a.s. tijdens het laatste gouden lustrumfeest van dit jaar. 

Heeft u interesse om T.V. Helios te sponsoren? Op de website, nieuwsbrief, clubapp of met een winddoek op ons tennispark? T.V. Helios werkt met verschillende sponsorpakketten, en er is vast iets voor u bij! 
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de sponsorcommissie van T.V. Helios.
U bent van harte welkom!

Volg ons op Facebook
Volg ons via Instagram
Volg ons via Twitter
Website Helios
Email Helios
Eerder verschenen nieuwsbrieven
Colofon
Nieuwbrief van tennisvereniging Helios Bilthoven
Redactie en vormgeving: Bestuur Helios
Website www.helios-bilthoven.nl
Kopijadres: secretaris@helios-bilthoven.nl 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
T.V. Helios Centrum · · , · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp