Copy
View this email in your browser
LOKALE ECONOMIERAAD DEURNE

Beste Ondernemer uit Deurne,
 
 Drie vliegen in één klap: kent u al de invloed van het nieuwe parkeerbeleid op uw onderneming?  Kent u de reglementering over zondagsopeningen?
En kent u al de Lokale Economieraad Deurne?
 
Op 18 maart wordt de Lokale Economieraad Deurne voorgesteld aan de Districtsraad en op 20 maart willen we hem dan graag aan U voorstellen.
 
Deurne kreeg als grootste district de kans om een adviesorgaan voor de overheid op te richten.  De leden van de Lokale Economieraad Deurne kunnen enkel ondernemers, handelaars of vrije beroepers zijn uit Deurne, of een aantoonbaar belang hebben in Deurne.
 
Onlangs werd uit een groep initiatiefnemers een onafhankelijk en politiek ongebonden bestuur gekozen.
 
De LER Deurne wil in de opstartfase vooral op 3 punten werken voor ondernemers in Deurne:
- Sfeer en uitstraling.  Hoe maken we Deurne voor ondernemers aantrekkelijk en zorgen we ervoor dat onze dynamiek zichtbaar wordt?  Hoe worden toekomstige inplantingen vergund en hoe evolueren de huidige commerciële- en nijverheidskernen?
- Communicatie.  Hoe zorgen we ervoor dat alle ondernemers, handelaars en vrije beroepers op de hoogte zijn van wat in Deurne reilt en zeilt?  Hoe zorgen we ervoor dat beter kan worden samengewerkt?
- Digitaliteit:  Hoe kunnen we van het ruime aanbod producten en diensten in Deurne een sterk merk maken en hoe kunnen we elkaar helpen bij distributie, opslag en groepsaankopen.  Is er nood aan een gemeenschappelijke website of webshop voor ondernemers uit Deurne?
 
We verwachten u op 20 maart 2019 om 19 uur in het Districtshuis van Deurne: LER Deurne zich graag officieel voorstellen aan alle ondernemers, handelaars en vrije beroepers.
Inschrijven kan via deze KNOP
 
Agenda:
- Voorstelling Lokale Economieraad Deurne door Marc Wouters, Voorzitter
- Voorstelling parkeerbeleid door Frederik Elstermans, kabinetsmedewerker Mobiliteit van schepen Koen Kennis
- Toelichting opening op rustdagen door Annelies Pockelé, accountmanager Detailhandel Stad Antwerpen
- Netwerkreceptie
 
We kijken er naar uit u opnieuw te ontmoeten of u dan te leren kennen.  We rekenen op uw aanwezigheid om van de Lokale Economieraad een succes te maken in de toekomst.
De GDPR-wetgeving maakt het ons moeilijk om alle mogelijk geïnteresseerden te bereiken.  U mag echter deze uitnodiging doorsturen naar uw relaties!
 
 
Met ondernemende groeten,
 
 
LER Deurne
 
Inschrijven via deze KNOP

De lokale economieraad deurne is nog in oprichtingsfase. Hierdoor kunnen we deze nieuwsbrieven nog niet sturen vanuit ons eigen platform. We maken daarom even gebruik van het platform van één van onze leden, de firma Loyaerts nv. Van zodra de oprichting een feit is, zullen we geheel volgens de GDPR wetgeving info versturen vanuit de interne werking.
Copyright © 2019 Loyaerts N.V., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.