Copy
Bekijk deze email in je browser
Laat zien wat je kan, ontwikkel je talent.
Uitnodiging diploma-uitreiking havo

woensdag 21 juli 2021  

Beste examenleerling, 

Toch een geslaagd jaar!

Ook dit jaar was de examenperiode ‘anders dan anders’, met onder meer een aantal aanpassingen van de examens, minder voorbereiding op school en flinke beperkingen van jullie normale (sociale) leven.

Hiermee willen alle medewerkers van het Cambium College hulde uitspreken voor alle examenkandidaten, die flexibiliteit en doorzettingsvermogen hebben getoond en zich in dit moeilijke coronajaar toch zo goed mogelijk hebben voorbereid op de examens.

Graag willen we je uitnodigen voor de drive in diploma-uitreiking van het HAVO op het sportveld van het Cambium College. Het thema van de avond is Eurovision Festival Cambium College. De dresscode is gala dus haal je smoking of jurk uit de kast zodat we er een mooi feestje van kunnen gaan maken.

De klassen 5h2 en 5h4 verzamelen om 18.00 uur en 5h1, 5h3 en 5h5 om 20.00 uur
op de parkeerplaats tegenover het Gemeentekantoor aan de Hogeweg te Zaltbommel. Van daaruit vertrekken we in colonne naar het Cambium College aan de Courtine. Dat moet wel een gewone personenauto zijn. Dus bijvoorbeeld geen vrachtwagen, trekker of bestelbus, want dat beperkt het uitzicht en de maximale hoogte van de toegangspoort is 2.40 meter. Een auto met versieringen wordt zeer op prijs gesteld. Er zit slechts één leerling in elke auto (behalve als het meerdere kinderen uit hetzelfde gezin betreft uiteraard). Bij school aangekomen worden jullie naar een plaats geleid op ons speciaal ingerichte festivalterrein. Voor versnaperingen wordt gezorgd. 

De leerlingen worden na een korte omschrijving in kleine groepjes naar voren geroepen om het diploma te ondertekenen en in ontvangst te nemen. Hierbij moet de anderhalve meter regel nog steeds in acht genomen worden. Er mag steeds één ouder/verzorger mee naar voren voor het maken van foto’s. De leerlingen blijven na het ondertekenen in “ the greenroom. “

Toiletbezoek is helaas niet mogelijk. Om ongeveer 20.15 uur voor de eerste groep en om 22.15 uur zal deze heugelijke diploma uitreiking afgelopen zijn. 


Met vriendelijke groet, 

Team havoVerzonden door Joyce van Zon
managementassistent locatie Buys Ballot | vmbo-tl, havo & vwo
Courtine 2 5301 DH Zaltbommel
0418-512 500 buysballot@cambiumcollege.nl www.cambiumcollege.nl
Facebook
Website
Copyright © 2021 Cambium College, Alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@cambiumcollege.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cambium College · Courtine 2 · ZALTBOMMEL, Gelderland 5301 DH · Netherlands