Copy
Bekijk deze email in je browser
Laat zien wat je kan, ontwikkel je talent.
Uitnodiging diploma-uitreiking vwo

Donderdag 22 juli 2021 om 20:00 uur

Beste geslaagde, 

Toch een geslaagd jaar!

Ook dit jaar was de examenperiode ‘anders dan anders’, met onder meer een aantal aanpassingen van de examens, minder voorbereiding op school en flinke beperkingen van jullie normale (sociale) leven.

Hiermee willen alle medewerkers van het Cambium College hulde uitspreken voor alle examenkandidaten, die flexibiliteit en doorzettingsvermogen hebben getoond en zich in dit moeilijke coronajaar toch zo goed mogelijk hebben voorbereid op de examens.

Graag willen we je uitnodigen voor de drive in diploma-uitreiking van het VWO op het sportveld van het Cambium College. Het thema van de avond is Eurovision Cambium College.

Op donderdag 22 juli kunnen de geslaagden vanaf 19.30 uur in de auto naar het sportveld komen. Dat moet wel een gewone personenauto zijn. Dus bijvoorbeeld geen vrachtwagen, trekker of bestelbus, want dat beperkt het uitzicht. Een auto met versieringen wordt zeer op prijs gesteld. Het sportterrein is te bereiken via het parkeerterrein naast de gymzalen aan de Courtine. 

De coaches roepen steeds twee of drie leerlingen tegelijk naar voren. Daar worden ze individueel toegesproken en kunnen ze het diploma tekenen en in ontvangst nemen. Hierbij moet de anderhalve meter regel nog steeds in acht genomen worden. Er mag steeds één ouder/verzorger mee naar voren voor het maken van foto’s. 

Met vriendelijke groet, 
Team vwoVerzonden door Joyce van Zon
managementassistent locatie Buys Ballot | vmbo-tl, havo & vwo
Courtine 2 5301 DH Zaltbommel
0418-512 500 buysballot@cambiumcollege.nl www.cambiumcollege.nl
Facebook
Website
Copyright © 2021 Cambium College, Alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
info@cambiumcollege.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cambium College · Courtine 2 · ZALTBOMMEL, Gelderland 5301 DH · Netherlands