Copy

Janus Boye

Så er der kommunalvalg! Du kan brevstemme til og med i morgen og på tirsdag åbner stemmestederne.

Jeg skal selv være med til tjek af brevstemmerne på søndag i Marselishallen og på tirsdag skal jeg være valgstyrer på Samsøgades Skole.

Det betyder, at en sjov og lærerig valgkamp er ved at være slut. Jeg er kommet langt omkring, har mødt mange mennesker og forhåbentlig allerede gjort en forskel for de sager jeg kæmper for.

Husk, at det er din personlige stemme, der tæller hvis jeg skal lykkes med at blive valgt til byrådet.

Nedenfor har jeg delt mere fra de seneste uger, inklusive et blik bag kulissen med mine efterhånden meget omtalte valgplakater.

Nyt fra mit Aarhus

I den seneste uge, har mine valgplakater fået ganske meget opmærksomhed. Du har muligvis læst om det i Stiften, hørt om sagen i Natholdet, eller set det på Anders Hemmingsens Instagram. Læs nærmere: Mine valgplakater blev udsat for kreativt hærværk

Cafe Hack lagde hus til en fyldt bogreception for Bernhard Nordentoft’s fængende bog “Tro, håb og kærlighed i sklerosens tegn”. Her hørte vi om historien der startede i et bofællesskab i Øgaderne. Læs min anmeldelse her: Livsglædens fightervilje

Ugen efter lagde Godsbanen hus til vores årlige internationale konference. Det er naturligt for mig, at afholde den i Aarhus og ikke i København. Læs nærmere: Aarhus, en international mødeby.

Huspriserne stiger og stiger, og vi mangler billige boliger i Aarhus. Jeg synes især det er trist, når jeg går rundt på Aarhus Ø og ser Airbnb klistermærker i vinduerne på de nye bådehuse. Var det virkelig meningen? Læs nærmere: Airbnb presser huspriserne op og spekulanterne scorer kassen

Som bymenneske står gadeidrætten mit hjerte nært. Derfor var jeg tidligere i ugen på besøg hos Aarhus SkateScene i Højbjerg. Det viser sig nemlig, at Smilets By slet ikke har nogen indendørs hal til skaterne. Det skal vi gøre noget ved. Læs nærmere: Hvad med gadesporten i 8000?

Sidst, men ikke mindst, har jeg politisk været i dialog med Christian Budde fra Venstre. Først i et læserbrev, hvor vi ikke er helt enige om fokus på bedre trafiksikkerhed for alle børn. Derefter i et fælles interview om folkeskolen i Aarhus i lyset af sagen med Søndervangskolen. Det fik den skarpe overskrift: S og V skyder på partitop og rådmand i sagen om Søndervangskolen: »Ikke folkeskolen værdigt«

Ses vi?

Jeg håber, at du vil med mig ud at gå en tur for en god sag, når vi den 5. december afholder Julemærkemarch på Aarhus Ø.

Efter valget går jeg i gang med at planlægge nye bogreceptioner, fællesspisninger med mere.

Copyright (C) 2021 Janus Boye. All rights reserved.

Update Preferences | Unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp