Copy
Se denne mail i din browser
Kære <<Fornavn>> <<Efternavn>> <<Email adresse>>

Undervisning i at følge et zoom-møde mandag d. 15. februar kl. 18

Vi har hørt, at nogle af jer ikke var med til DÆS-generalforsamlingen og Kim Ryholts efterfølgende foredrag, fordi I ikke var trygge ved et online-møde.

Da foredraget d. 18. februar og sikkert flere foredrag i fremtiden også kommer til at foregå på den måde via programmet Zoom, har vi planlagt et prøvemøde på mandag d. 15. februar kl. 18.

I bund og grund skal man bare klikke på linket og gøre, som der står. Det er også muligt at læse lidt om det her: https://deltagerdanmark.dk/zoom/

Den lette løsning er at deltage via en browser - du behøver ikke at installere noget program. Det gør du sådan:

1. Klik på linket til mødet - se nedenfor.
2. Et nyt vindue vil åbne på din fortrukne webbrowser. Hvis du ikke har installeret Zoom programmet, vil du blive opfordret til at downloade programmet.
3. Tryk på “Cancel”, og gå så ned til “If you cannot download or run the application, join from your browser.” Se her hvordan:
 
 
4. Klik på “join from your browser”.
5. Log ind med dit navn for at deltage i mødet.

Hvis du vil prøve et systemet uden at ulejlige nogen, har zoom en maskine du kan teste mod - det er faktisk en god ide. Så opdager du om der er hul igennem: Join a Test Meeting - Zoom

>>> Hvis det driller helt vildt, lever jeg jo faktisk af at være it-supporter. Så ring til mig - Elin, 20192741.

Lidt før kl. 18 på mandag kan I klikke på dette link: https://us02web.zoom.us/j/89907429119. Så ses vi der og snakker videre om, hvordan det fungerer. I kan også sagtens deltage, selvom I ikke har kamera på jeres laptop/computer. I kan også bruge jeres smarte mobiltelefon.
 
Mange hilsner,
Tine
Copyright © 2021 Dansk Ægyptologisk Selskab, All rights reserved.

www.daes.dk 

Vil du ændre din tilmelding? Du kan ændre dit valg her.
Vælg om du vil have ALLE mails fra os - eller alt UNDTAGEN påmindelser om møder.
  
Du kan også unsubscribe / afmelde dig denne liste helt - men vi håber at du bliver, så vi kan give dig besked når vi sender Papyrus ud - og evt. ændrer kontigent.
  
Fortryder du - kan du melde dig til igen her.

Email Marketing Powered by Mailchimp