Copy
Se denne mail i din browser
Kære <<Fornavn>> <<Efternavn>> <<Email adresse>>

Kære DÆS-venner,
Det er nu noget tid siden, vi udsendte vores påskehilsen, hvor vi lovede at finde på mere Ægypten-underholdning til vores DÆS-medlemmer. Hvis I har fulgt med på Facebook, har der været henvisninger til lidt forskelligt. Jeg har selv fulgt med i nogle virtuelle foredrag online, og det har været meget inspirerende – også at se, hvordan det kunne gøres.
 
Jeg er derfor glad for at kunne meddele, at Ole Herslund har indvilliget i at holde sit foredrag ’Stokke og stave fra Tutankhamons grav’, der skulle have været holdt i forbindelse med vores sommerfest onsdag d. 3. juni, online. Inden 3. juni vil I få et link til at kunne se det, så behold jeres kryds i kalenderen den dato. Vi kan naturligvis desværre ikke holde sommerfest den 3. juni som planlagt, men vi håber, det bliver muligt at holde en DÆS-fest til jul eller næste sommer.
 
Det seneste om Bes-udstillingen på Glyptoteket er, at den stadig er i Amsterdam og derfra rejser direkte til Hannover, hvor den skulle have været vist efter Glyptoteket. Dvs. vi får den først efter Hannover, maj til oktober 2021. Det var den bedste løsning, da vi stadig ikke ved, hvornår vi kan få genstandene fra Amsterdam, og denne sommer vil der under alle omstændigheder ikke komme mange turister. Vi håber på en rigtig åbning og en god sommer 2021! Vi vender også tilbage til DÆS-seminaret om Bes næste forår. Indtil da kan I forberede jer ved at læse Lises Bes-artikel i næste Papyrus, der trykkes i disse dage, og som I godt kan glæde jer til.
 
Her er nogle links til både tidligere og fremtidige online foredrag (alle på engelsk):
https://www.ees.ac.uk/Event/the-egypt-centre-online-annual-conference - der er stadig mulighed for at tilmelde sig til nogle af disse foredrag, og nogle af de tidligere kan nu ses på YouTube: https://www.egypt.swan.ac.uk/annual-conference-2020-via-zoom/
 
En EES studiedag afholdes 13. juni, kl. 12.30 (Londontid), dvs. 13.30 dansk tid: Collections from Home - Museum Favourites. Tilmelding her: https://us02web.zoom.us/webinar/register/87138058599/success?user_id=-VWkfZ4GRjeiWJyUFUG_KA&timezone_id=Europe%2FLondon
 
De følgende foredrag kan også anbefales:
Chris Naunton, People at Amarna: https://youtu.be/1A6f5yk1QdM
Cedric Gobeil, Deir el Medina: https://www.youtube.com/watch?v=OkteZL0Qme8
Kara Cooney, Coffin reuse: https://youtu.be/kiTlXIM5FlI
Salima Ikram, Food and drink: https://youtu.be/wpbxqr_vFM8
 
Mange DÆS-hilsner,
Tine
Copyright © 2020 Dansk Ægyptologisk Selskab, All rights reserved.

www.daes.dk 

Vil du ændre din tilmelding? Du kan ændre dit valg her.
Vælg om du vil have ALLE mails fra os - eller alt UNDTAGEN påmindelser om møder.
  
Du kan også unsubscribe / afmelde dig denne liste helt - men vi håber at du bliver, så vi kan give dig besked når vi sender Papyrus ud - og evt. ændrer kontigent.
  
Fortryder du - kan du melde dig til igen her.

Email Marketing Powered by Mailchimp