Copy
Se denne mail i din browser
Kære DÆS-medlemmer

Se her:
Rejse til Sudan med Lise Manniche
november 2019
* (Sudan 3)

Arrangeret af Atlantis Rejser for
Dansk Ægyptologisk Selskab 

 
Som opfølgning på de to Sudanture i januar og november 2016, og som forhåndsannonceret på DÆS’ generalforsamling i januar, arrangerer Atlantis Rejser/vi på opfordring af medlemmer endnu en rejse til de ægyptiske og meroitiske mindesmærker i Nordsudan, der i oldtiden var Øvrenubien. Rejseleder er Lise Manniche. Vi forventer, at programmet bliver nogenlunde det samme som sidst. Vi kommer til at se templer, grave og museer og derudover opleve folkelivet og de smukke ørkenlandskaber og den spektakulære 3. katarakt. I kan læse om de tidligere ture her og i denne artikel fra Politiken.
 
Rejsearrangøren bliver Atlantis Rejser i samarbejde med Italian Tourism Company i Khartoum. Første og sidste dag på rejsen tilbringes i Khartoum, og de øvrige dage er vi på farten i komfortable firhjulstrækkere og overnatning de bedst mulige steder: den permanente lejr med store villatelte i Karima nær Gebel Barkal og to nætter i mindre telte i den nordlige del af landet, hvor der kun kommer ganske få turister og slet ikke findes hoteller. Forplejningen på rundrejsen, tilberedt af vores medfølgende kok, var forbløffende god.
 
Prisen på turen forventes ikke at overstige 30.000 kr. Heri er ALT inkluderet i løbet af de 10 dage rejsen varer, undtagen drikkevarer og drikkepenge til chauffører og guide. Nogle af jer vil måske vide, at et andet dansk rejsebureau har en lidt billigere rundrejse i Sudan på deres program, men ved at nærlæse det vil man opdage, at standarden ikke er den samme, som den DÆS tilbyder. Vores medlemmer kræver en vis komfort (hvor det er muligt) og god plads i bilerne, men behøver dog ikke overflødig luksus. Yderligere erfarede vi i en nødsituation på en af de tidligere rejser, at assistancen fra Atlantis og ITC var helt i top, og det er betryggende at vide.
 
Inden vi sætter det fulde apparat i gang, vil vi gerne undersøge interessen for denne tur. Der er allerede syv på listen. Ikke-medlemmer er også velkomne, men 20 deltagere er det maksimale.

Skriv til lise@manniche.org for at komme på listen og for at få flere oplysninger, så snart de foreligger (Henning, Inge, Gerda, Torben, Jørgen, Karen og Jonna står der allerede og behøver ikke at skrive igen).
 
Hilsen fra Lise
*datoen afventer bekræftelse
 
Copyright © 2019 Dansk Ægyptologisk Selskab, All rights reserved.

www.daes.dk 

Vil du ændre din tilmelding? Du kan ændre dit valg her.
Vælg om du vil have ALLE mails fra os - eller alt UNDTAGEN påmindelser om møder.
  
Du kan også unsubscribe / afmelde dig denne liste helt - men vi håber at du bliver, så vi kan give dig besked når vi sender Papyrus ud - og evt. ændrer kontigent.
  
Fortryder du - kan du melde dig til igen her.

Email Marketing Powered by Mailchimp