Copy
UDGAVE # 03 2018 · AUGUST
Velkommen tilbage på pladserne!
Så turde det lange sommer-hi være overstået og arbejdet i fuld gang! Hermed lidt nyt fra Københavns Malerlaug! Vi indleder med en INDBYDELSE!

Vil du være fagets fyrtårn
for en dag?

Jobcenter København søger et malerfirma som udstiller på uddannelsesmesse

Torsdag den 11. oktober kl 0900-1200 afholder Jobcenter Københavns årets uddannelsesmesse. Omkring 500 unge bliver præsenteret for uddannelses- og jobmuligheder inden for erhvervsuddannelserne.

Malerfaget er som bekendt en af de mest interessante muligheder!
 
Derfor søger vi en virksomhed – helst beliggende i Københavns Kommune – der for en dag har lyst til at være fagets fyrtårn: Nogen, der kan fortælle om uddannelses- og karrieremuligheder; nogen, der kan fortælle om de krav og forventninger, vi som virksomheder har til lærlinge.
 
OG – I repræsenterer jer selv, så optræd gerne i jeres eget arbejdstøj eksempelvis.
 
I får tildelt
-    cafébord med to stole
-    adgang til stikkontakt
-    forplejning – kaffe inkl. Frokost
-    plads til to roll-ups
 
Det er garanteret velkomment at tage en lærling med på dagen!
 
Uddannelsesmessen afvikles hos Jobcenter København, Skelbækgade 4, 1717 København V.
 
Har I mod på det, så meld jer hos Dorthe i lauget på 3315 5505 eller post@kbh.malerlaug.dk– den, der kommer først, får æren – OG to billetter til musical’en om Anja og Viktor – Kærlighed ved første hik – i Tivolis koncertsal den 5. oktober. Eventuel middag for egen regning.
NU BETALER DU DIREKTE TIL KM!
 
Fra den 1. juli får du en hilsen fra lauget frem for Danske Malermestre, når det er tid at betale kontingent til Kunstforeningen eller Rejsefonden. Fremover opkræver vi nemlig selv kontingenter fra laugets underforeninger.
 
Er du medlem af Kunstforeningen eller Rejsefonden modtager du en kontingentopkrævning en af dagene. 
Mød Anja og Viktor – live!
Den 5. oktober byder vi indenfor i Tivolis Koncertsal til musical’en Kærlighed ved første hik, der bygger på Regnar Grastens biografhit fra 1990’erne. Genoplev den kendte og elskede historie om den allerførste svære og vidunderlige kærlighed – nu i en spektakulær og romantisk musical. Oplev hvordan Viktor går totalt ned med hikke ved klassefesten, da han vil byder den smukke Anja op til dans. Hvordan Viktor forærer Anja en fugleedderkop i fødselsdagsgave, og forvandler hendes fest til et mareridt. Hvordan en romantisk sejltur på mølleåen, alligevel åbner Anjas dybe mørkebrune øjne for den generte og klodsede Viktors kvaliteter.
 
Billetterne fås fra 600,- kr., og vil I spise med inden forestillingen sker det på Restaurant Flammen på H.C. Andersens  Boulevard 37.
Læs mere og bestil billetter her!
Mangel på arbejdskraft
præger nye løntal


Trods de mange udsagn om, at flere brancher mangler arbejdskraft, har lønningerne paradoksalt nok forholdt sig i ro. Men det kan være slut nu. Dansk Arbejdsgiverforening beretter onsdag, at nye tal for lønudviklingen viser, at lønomkostningerne er steget med 2,6 procent i andet kvartal 2018.
   
Ifølge cheføkonom i DA er stigningen udtryk for, at manglen på arbejdskraft spidser til, og efterspørger reformer, der blandt kan sikre, at vi får nemmere ved at rekruttere udenlandsk arbejdskraft.
Copyright © 2018 Københavns Malerlaug.

Du kan skrive til os på:
Københavns Malerlaug
Amaliegade 31, 1256 København K

Email: post@kbh.malerlaug.dk · www.kbh.malerlaug.dk

Vil du gerne ændre, hvor du modtager denne email?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dit abonnement fra denne liste.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Københavns Malerlaug · Amaliegade 31 · Copenhagen K 1256 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp