Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 25 augustus 2021
Hallo <<First Name>> <<Last Name>>,
Op zondag 5 september a.s. vinden er twee bijzondere activiteiten plaats op ons complex. We zijn blij dat er weer iets feestelijk kan gebeuren maar we hanteren uiteraard de geldende maatregelen van het RIVM om op een veilige manier samen te kunnen zijn.

Via deze mail nodigen we jullie graag uit voor deze activiteiten!


 TUINGLUURDAG 2021
Heb je een mooie tuin die je aan anderen wilt laten zien? Of ben je nieuwsgierig naar andere Lusthof-tuinen? Of misschien wil je gewoon eens kennismaken met tuinleden? Dan heb je op zondag 5 september kans om vrij rond te struinen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Hoe werk het?
Pak bij de ingang een vlaggetje dat je zichtbaar aan je tuinhek bevestigt. Dat is het teken dat je je tuin die dag openstelt. De vlaggetjes zullen zondagochtend worden klaargelegd op de plantentafel bij de kantine.

Tijd
Tussen 11:00 en 16:00 bij wie de vlag uithangt.

Tips
  • Kies een tuin die je nog nooit eerder hebt gezien, met vrienden en bekenden kan je altijd nog kletsen
  • Besteed per tuinbezoek ongeveer 10-15 minuten, zodat anderen ook een kans krijgen om de tuin te zien en er niet te veel mensen tegelijk op een tuin zijn
  • Ben je alleen en stel je je tuin open, nodig dan een vriend of vriendin uit zodat je zelf ook even weg kunt om naar andere tuinen te kijken, of haal het vlaggetje weg. Geen vlaggetje = geen toegang.
  • Maak een pot lekkere koffie of thee of verzin een andere versnapering om je bezoekers te ontvangen


Kabouter speurtocht
Als onderdeel van Tuingluurdag organiseren we voor de kinderen een speurtocht met aan het eind van de dag een prijsuitreiking. Vijf verschillende tuinkabouters (zie foto) zullen op een aantal tuinen strategisch worden verstopt. Als een kind een kabouter weet te vinden krijgt het een stempel. De eerste die zich met vijf stempels meldt bij de kantine heeft gewonnen. Aan het eind van de dag, rond 16:30 na het laatste optreden zullen we de winnaar bekend maken bij het Speelveld.

Tijd
Om 14:00 verzamelen bij de ‘tuintafel’, bij de ingang van de kantine.


 STRUINEN IN DE TUINEN
Wellicht weet u het nog van 2 jaar geleden…. Dit jaar doet VTV Lusthof weer mee aan ‘Struinen in de Tuinen’. Tijdens dit festival verandert het Rotterdamse groen in tijdelijke podia voor diverse dans-, zang- en cabaretoptredens. 

Op het speelveld van VTV Lusthof kan genoten worden van een muzikaal optreden van de groep ‘muziek_en_lol’. De 5 muzikanten en zangers spelen een creatieve hutspot mét zigeunergevoel van pop, wereldmuziek, kleinkunst, metal en hier en daar een Hollandse meezinger. Een bruisend geheel dus!

Om 12.45, 14.15 en 15.45 u treedt deze groep op. Komt u ook naar een van de optredens?

Bent u nieuwsgierig naar het volledige programma van Struinen in de tuinen? Bekijk dan de website https://struinenindetuinen.nl/informatie/programma


 Wij hopen u te zien bij een van de activiteiten op 5 september!

Hartelijke groeten, 

De activiteitencommissie volkstuin@lusthofrotterdam.nl
www.vtvlusthof.nl

 

Copyright © 2021 VTV Lusthof, All rights reserved.

update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp