Copy
Uutiskirje, helmikuu 2018
Suomen permakulttuurikartta

Haluatko näkyvyyttä Suomen permakulttuuriyhdistyksen sivuilla?

Tahdomme koota koko Suomen kattavalle kartalle permakulttuurin periaatteiden mukaan toimivat tahot, permakulttuuritilat sekä PDC-kurssin suorittaneet henkilöt, ja tarjota heille mahdollisuuden esittäytyä yhdistyksen sivuilla. Näin permakulttuuriharrastajat ja -ammattilaiset voivat löytää toisensa paremmin! 

Suomen permakulttuurikartan löydät yhdistyksemme paikallistoiminnan sivulta.


Kiinnostuitko?

Esittele itsesi ja kerro omin sanoin toiminnastasi, tavoitteistasi ja toiveistasi permakulttuurin suhteen, esimerkiksi seuraavien osalta: Onko paikallasi mahdollisuus järjestää muuta toimintaa? Ovatko vierailijat tervetulleita? Onko sinulla erityisosaamista jota mielellään jakaisit eteenpäin? Oletko kiinnostunut yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa?


Lähetä kuvauksesi ja sijaintisi karttavastaava Norahille osoitteeseen: nanelson(at)gmail.com Norah ottaa myös vastaan kysymyksiä ja ehdotuksia kartan toiminnasta! :)

Näkyvyys sivuillamme edellyttää permakulttuuriyhdistyksen jäseneksi liittymistä. Jäsenenä pääset tietysti myös vaikuttamaan kartan ja koko yhdistyksen toiminnan kehittämiseen! Jäsenmaksu on 25 euroa tai 10 euroa vuodessa. Jäseneksi voit liittyä täältä.


Ruotsin permakulttuuriyhdistyksen (Permakultur Sverige) kokoaman vastaavan kartan näet täältä.

Copyright © 2018 Suomen Permakulttuuriyhdistys Ry. Kaikki oikeudet pidätetään.

Mikäli haluat erota postituslistalta, lähetä viesti otsikolla "haluan erota postituslistalta" osoitteeseen info@permakulttuuri.fi.

 


This email was sent to <<Sähköpostiosoite / Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomen Permakulttuuriyhdistys Ry. · Mariankatu 13b A 9 · Helsinki 00170 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp