Copy

Tervetuloa Suomen Permakulttuuriyhdistyksen uutiskirjeen pariin!

Kiitos, kun olet tilannut uutiskirjeemme. Tämän säännöllisen tiedotteen pääaihe on lyhyesti ja ytimekkäästi permakulttuuri Suomessa – toki kansainvälistä yhteistyötä unohtamatta. Odotettavissa on tietoa yhdistyksen toiminnasta, tapahtumista sekä uutisia ja myös erilaisia mahdollisuuksia osallistua yhdistyksen toimintaan.

Ellet ole jo yhdistyksen jäsen, kannattaa liittyä. Jäsenenä tuet permakulttuurin edistämistä Suomessa ja olet mukana samanhenkisten ihmisten verkostossa. Käytännön toimintaan on helppo päästä mukaan. Jäsenenä sinulla on myös äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksissa. Lue lisää ja liity sivuillamme http://www.permakulttuuri.fi/jasenyys.html

Parannetaan yhdessä maata jalkojemme alla!

Vuoden 2018 toimintasuunnitelma: “Aloita pienestä, työskentele luonnon kanssa, suunnittele palautteensaanti”

Vuoden 2018 toimintasuunnitelmaa rakennettiin Annalan kartanolla yhdistyksen syyskesteillä lokakuussa. Yhdistyksen toisen toimintavuoden kuuluu toimivien rakenteiden luominen mm. paikallistoiminnalle, tapahtumien ilmoittamiselle ja toivottavasti myös LAND-verkostolle!

Tavoittelemme tilannetta, jossa kaikki permakulttuurista kiinnostuneet henkilöt Suomessa (ja muutkin ;) ) voisivat jollain tavalla hyötyä yhdistyksestä ja samalla toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti omalla paikkakunnallaan ja omassa elämässään.

Millaista olisi permakulttuuria edistävä toiminta sinun kannaltasi? Mitä sinä voisit antaa? Millaisia käytäntöjä, rakenteita, resursseja tarvitset tueksesi? Miksi sinä liittyisit yhdistyksen jäseneksi? 

Lue ensi vuoden toimintasuunnitelmasta lisää blogiartikkelista ja ota yhteyttä!

Lue artikkeli
Copyright © 2017 Suomen Permakulttuuriyhdistys Ry. Kaikki oikeudet pidätetään.

Haluatko erota postituslistalta? Ota yhteyttä osoitteeseen info@permakulttuuri.fi.

 


This email was sent to <<Sähköpostiosoite / Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomen Permakulttuuriyhdistys Ry. · Mariankatu 13b A 9 · Helsinki 00170 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp