Copy
Uutiskirje, maaliskuu 2018
Permakulttuurin suurtapahtuma lähestyy!

Permakulttuuri Nyt! -tapahtuma järjestetään 21. huhtikuuta, tapahtumapaikkanaan Annalan huvila Helsingissä.

Keväinen permakulttuurin suurtapahtuma Permakulttuuri Nyt! lähestyy ja tapahtuman ohjelma on täydentynyt.

Luvassa on asiaa mm. sieniviljelystä, permakulttuurisesta kasvihuonetuotannosta ja maataloudesta sekä metsäpuutarhoista. Tähän mennessä varmistunut ohjelma löytyy kokonaisuudessaan tapahtumasivultamme Facebookissa.

Mukaan mahtuu vielä lisää ohjelmaa, joten jos sinulla on jokin permakulttuuriprojekti jota haluaisit esitellä tai teema josta haluaisit keskustella, ota yhteyttä meihin Facebook-sivumme kautta tai sähköpostilla osoitteeseen info@permakulttuuri.fi.

Permakulttuuri Nyt! -tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/392519361213197/

P.S. Ruokatarjoilun mitoittamiseksi tarvitsemme etukäteistietoa siitä moniko on tulossa tapahtumaan, sekä mahdollisista erityisruokavalioista. Jotta tarjoilu sujuu mahdollisimman mallikkaasti, ilmoittauduthan tapahtumaan 14.4. mennessä alla olevasta napista.

Ilmoittaudun mukaan!

Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään emmekä talleta tietojasi pysyvästi. Ilmoittautuminen ei myöskään ole edellytyksenä sisäänpääsylle.

Sisäänpääsy tapahtumaan maksaa 15 euroa, ja kattaa herkullisen ruokatarjoilun. Suomen permakulttuuriyhdistyksen jäsenille sisäänpääsy on ilmainen. Voit myös liittyä jäseneksi myös paikan päällä! :)

Kuulumiset pohjoisen permakulttuurin tapaamisesta

Marja Nuora vieraili Pohjoismaisen permakulttuuri-instituutin tapaamisessa Ruotsissa

Nordic Permaculture Institute on Ruotsin, Tanskan ja Norjan permakulttuuriyhdistysten ja diplominhaltijoiden yhteistyöelin, joka hallinnoi pohjoismaista diplomiprosessia. Instituutin tehtävä on edistää permakulttuuria pohjoismaissa. Instituutti kokoontuu kerran vuodessa tammi-helmikuussa, jolloin esitellään vuoden aikana valmistuneet diplomityöt ja hyväksytään ne. Samalla joka vuosi käsitellään diplomiprosessiin liittyviä asioita. 

Suomi mukaan yhteistyöhön pikku hiljaa 
Instituutti kokoontui Nordic Permaculture -tapaamisessa  9.-11.2.2018, paikkana oli Holma Folkhögskola, Höör, Ruotsi. Tänä vuonna paikalla oli noin 25 edustajaa Tanskasta, Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Suomi toivotettiin tervetulleeksi mukaan yhteistyöhön ja Suomen permakulttuuriyhdistys on hakeutumassa instituutin jäseneksi. 

...

Lue lisää

Kiitos, kun olet tilannut uutiskirjeemme. Tämän säännöllisen tiedotteen pääaihe on lyhyesti ja ytimekkäästi permakulttuuri Suomessa – toki kansainvälistä yhteistyötä unohtamatta. Odotettavissa on tietoa yhdistyksen toiminnasta, tapahtumista sekä uutisia ja myös erilaisia mahdollisuuksia osallistua yhdistyksen toimintaan.

Ellet ole jo yhdistyksen jäsen, kannattaa liittyä. Jäsenenä tuet permakulttuurin edistämistä Suomessa ja olet mukana samanhenkisten ihmisten verkostossa. Käytännön toimintaan on helppo päästä mukaan. Jäsenenä sinulla on myös äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksissa. Lue lisää ja liity sivuillamme: http://www.permakulttuuri.fi/jasenyys.html

Parannetaan yhdessä maata jalkojemme alla!

Copyright © 2017 Suomen Permakulttuuriyhdistys Ry. Kaikki oikeudet pidätetään.

Haluatko erota postituslistalta? Ota yhteyttä osoitteeseen info@permakulttuuri.fi.

 


This email was sent to <<Sähköpostiosoite / Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomen Permakulttuuriyhdistys Ry. · Mariankatu 13b A 9 · Helsinki 00170 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp