Copy
Uutiskirje, tammikuu 2018
2018, paikallistoiminnan vuosi?

Turun permakulttuuriopintopiiri aloittaa (jälleen) toiminnan! Oletko sinä oman alueesi paikallistoiminnan käynnistäjä?

Hei kaikki ja hienoa vuotta 2018! 

Permakulttuuri- Facebook-ryhmässä on viime aikoina ollut monta kyselyä paikallistoiminnasta, että onko millään paikkakunnalla esim. ryhmiä jotka kokoontuvat permakulttuurin opiskelun tai tekemisen merkeissä. Ja niin kuin varmaan on huomattu, montaa opintoryhmää Suomessa ei vielä ole. Mutta siis - kokoonkutsujahan voisit olla SINÄ! Mitä jos laittaisitkin kysymyksen sijaan kutsun? "Kokoonnutaan siellä ja siellä silloin ja silloin, tervetuloa paikalle ja katsotaan sitten mitä tapahtuu?" 

Uskoisin, että silloin paikalle tulevat juuri oikeat ihmiset ja tapahtuu juuri se, mitä pitääkin tapahtua. Ja siellä sitten ehkä sovitaan seuraava tapaaminen ja niin edelleen... ;) 

Me Permakulttuuriyhdistyksen hallituksessa ollaan mietitty miten paikallista toimintaa lähtisi aktivoimaan ja tukemaan, mutta on kyllä paljon järkevämpää pienen hallituksen sijasta tehdä tätä siellä missä on tarve, silloin kuin sopii ja sen toimesta, kuka on paikalla, eikö niin? 

Jos paikalliset toimijat ja ryhmät sitten tarvitsevat jotain missä valtakunnallinen yhdistys voisi olla hyödyksi, niin ottakaa meihin yhteyttä ja keskustellaan kuinka voimme parhaiten auttaa. 

Tässä kutsu Turun seudun permakulttuuriharrastajille:
http://www.permakulttuuri.fi/ajankohtaista/turun-permakulttuuriopintopiiri-aloittaa-jalleen-toiminnan

Ensimmäinen suomenkielinen Permaculture Design Certificate -kurssi pidettiin Turussa

Turun Koroisilla järjestettiin 12.3. - 11.11.2017 täysimittainen suomenkielinen permakulttuurisuunnittelukurssi, kansainvälisemmin PDC eli Permaculture Design Certificate -kurssi. 

Lue lisää
Permakulttuuri nyt -yleisötapahtuma

Tapahtuma järjestetään lauantaina 21.4. Annalan huvilassa Helsingissä. Haluatko ehdottaa aihetta tai esitystä?

Suomen permakulttuuriyhdistys järjestää 21.4. yleisötapahtuman Annalan huvilassa Helsingissä teemalla ”Permakulttuuri nyt”. Tapahtuman tarkoituksena on nostaa esille laaja-alaisesti permakulttuurin liepeillä tapahtuvaa toimintaa eri puolilla Suomea. Onko sinulla jokin projekti, jota haluaisit esitellä permakulttuurista kiinnostuneille ihmisille, tai haluaisitko pitää esityksen tai työpajan jostain permakulttuuriin liittyvästä aiheesta? Jos, niin ota yhteyttä meihin: info@permakulttuuri.fi.

Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Kiitos, kun olet tilannut uutiskirjeemme. Tämän säännöllisen tiedotteen pääaihe on lyhyesti ja ytimekkäästi permakulttuuri Suomessa – toki kansainvälistä yhteistyötä unohtamatta. Odotettavissa on tietoa yhdistyksen toiminnasta, tapahtumista sekä uutisia ja myös erilaisia mahdollisuuksia osallistua yhdistyksen toimintaan.

Ellet ole jo yhdistyksen jäsen, kannattaa liittyä. Jäsenenä tuet permakulttuurin edistämistä Suomessa ja olet mukana samanhenkisten ihmisten verkostossa. Käytännön toimintaan on helppo päästä mukaan. Jäsenenä sinulla on myös äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksissa. Lue lisää ja liity sivuillamme http://www.permakulttuuri.fi/jasenyys.html

Parannetaan yhdessä maata jalkojemme alla!

Copyright © 2017 Suomen Permakulttuuriyhdistys Ry. Kaikki oikeudet pidätetään.

Haluatko erota postituslistalta? Ota yhteyttä osoitteeseen info@permakulttuuri.fi.

 


This email was sent to <<Sähköpostiosoite / Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomen Permakulttuuriyhdistys Ry. · Mariankatu 13b A 9 · Helsinki 00170 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp