Copy

Nieuw werk: Intense momenten uit de natuur in 2020"Een kort moment, een blik, een gewaarwording van geraakt worden, meer is vaak niet nodig om mijn aandacht te trekken en me bewust te maken van dat stukje voelbare energie in de natuur". Ken je dat? Je loopt rond en ineens trekt iets je aandacht. Waarom iets de aandacht trekt verschilt per mens. Bij mij heeft het te maken met de soms subtiele en de soms krachtige energie die ik ervaar in de natuur, zoals hierboven in de Loonse en Drunense duinen. Een moment net voordat het echt donker wordt.

Mijn ervaringen hiermee van het afgelopen jaar 2020 heb ik samengevat in de fotoserie "Intense momenten". Elf foto's van momenten die mijn aandacht trokken. Allemaal intens op hun eigen manier. Subtiel zoals het eerste beeld en duidelijk zoals op de heide in Drenthe met onweer. Onder de foto's heb ik mijn achterliggende gevoel hierbij onder woorden gebracht. Ik ben benieuwd wat het bij jou oproept. Laat het me weten!En uiteraard zijn de werken uit deze serie te koop. De oplage is weer 12 stuks per foto. Zie hier voor de prijzen. Hierboven een voorbeeld van de inlijsting in een witte baklijst. 

Ik hoop dat je van de serie geniet en hoor graag je reactie. Ook kun je vrijblijvend een afspraak maken voor het bekijken van een of meer werken uit deze of een andere serie.

een hartelijke groet, 
Rob de Groot

ps: Voor de natuurfotografie liefhebber: In oktober starten weer de cursussen 'Fotografeer jouw verbinding met de natuur". Kijk vast op de website of wacht op de volgende nieuwsbrief.
Je krijgt deze mail omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van www.fotovandenatuur.nl

Rob de Groot - Fotografie, Boogmuur 81, 3991 RR Houten
Uitschrijven Bijwerken
Delen Delen
Delen Delen
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
+1 +1


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fotovandenatuur · Waalsteen 29 · Houten, Utrecht 3991 ZX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp