Copy

Uitnodiging kunstmarkt De Bilt en foto's Zwitserland

Van de bergen naar de kunst, daarover gaat het deze keer. De vakantie in Zwitserland leverde met een nieuwe compactcamera (minder gewicht in de bergen) prachtige beelden op. Eenmaal thuis was het wennen. Normaal begint dan het nieuwe cursusjaar maar zoals je weet zijn er dit jaar geen geplande cursussen. Wie dat verwachtte moet helaas wat geduld hebben of contact opnemen voor een cursus of workshop op maat.

In plaats van de cursussen kunnen we elkaar ontmoeten bij een kunstmarkt, expositie of lezing. En dat begint al snel volgende week met de kunstmarkt in De Bilt zaterdag 10 september. Een lezing kun je 2023 verwachten. Daarbij zal het gaan over mijn ervaringen in het bos van landgoed Wickenburgh waar ik twee maanden lang de lente heb kunnen meemaken. Een unieke ervaring waar ik graag meer over vertel bij de start van de lente volgend jaar. Een expositie is nog in de idee-fase maar die komt er zeker ook.


Lenteproject Wickenburgh, ©Rob de Groot

Wil je meer weten over de kunstmarkt: Klik hier.

Voor de beelden uit Zwitserland: Klik hier.


een hartelijke groet,
Rob de GrootHeb je vragen, bel gerust: 06 24 34 64 70

Uitnodiging kunstmarkt De Bilt

Zaterdag 10 september as. sta ik na 10 jaar weer een keer op kunstmarkt De Bilt. Ik nodig je bij deze uit langs te komen voor het bekijken van foto's maar zeker ook voor een leuk gesprek over jouw kijk op fotografie en/of de natuur.

De kunstmarkt is zaterdag 10 september van 12 tot 18 uur in het Van Boetzelaerpark in De Bilt. Je kunt mij vinden bij kraam 62. Naast mij vind je nog ruim 100 andere kunstenaars dus er is nog meer moois te zien! Hier vind je een overzicht van de deelnemende kunstenaars.

Ik zal in ieder geval werken meenemen uit de series 'In Verbinding', 'Intense Momenten' en de nieuwe serie 'Een Bron van Energie'. Nieuw is ook een special edition box met daarin 7 foto's in wat kleiner formaat met ook twee foto's uit het lenteproject Wickenburgh (verder te zien op de kunstmarkt en voor als je niet kan komen ook in een volgende nieuwsbrief).


Voorproefje van de inhoud van de special edition box (© Rob de Groot)

Een leuk detail is dat onderstaande foto die te vinden is in de serie 'In Verbinding' tien jaar geleden ook te zien was op de kunstmarkt en veel aandacht kreeg. De foto is ook nog eens gemaakt in het Panbos in De Bilt.

Mysterie, lijnen en patronen in Zwitserland

Bergen, daar zijn er best wat van te zien in Zwitserland. We zaten in het Saas-Tal met bergen tot ruim 4.000 meter hoog. Zelf kwamen we niet hoger dan zo'n 3.300 meter, wat ook al leuk was. Gletsjers, wandelpaden met prachtige uitzichten, en vooral heel veel water dat continu van de berg naar beneden stroomt.

Wat mijn aandacht trok waren toch vaak de patronen, de wolken, de nietigheid van onszelf maar vooral het mysterie van de natuur die zich hier in volle kracht laat zien en vooral ervaren. Hieronder een aantal foto's die dit het beste weergeven (komen nog op de website met een stukje extra tekst hier: https://www.fotovandenatuur.nl/3873/blog/mystiek-in-de-bergen/, door een fout lukte uploaden niet; maandag 5-9 einde dag zijn de foto's daar ook te zien). 
Je krijgt deze mail omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van www.fotovandenatuur.nl

Rob de Groot - Fotografie, Waalsteen 29, 3991 ZX Houten
Uitschrijven Bijwerken
Delen Delen
Delen Delen
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
+1 +1


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fotovandenatuur · Waalsteen 29 · Houten, Utrecht 3991 ZX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp