Copy

Welkom bij Fotovandenatuur

Leuk je te ontmoeten op de activiteitenmarkt Houten afgelopen zaterdag. Dank voor je inschrijving op deze nieuwsbrief. Ongeveer maandelijks, meestal minder vaak en heel soms meer, houd ik je op de hoogte van de cursussen, workshops, (kunst)markten en andere activiteiten. Daarnaast regelmatig foto's ter inspiratie, verslagen van een workshopdag of een handige fotografie-tip. Hier vind je een overzicht van eerdere nieuwsbrieven. Weet je zelf een onderwerp dat je graag zou zien toegelicht, laat het mij weten.

Heb je een vraag n.a.v. de markt of de website, stel deze gerust per mail of telefoon. Mocht je je op de markt al hebben aangemeld voor een cursus of een andere vraag hebben gesteld, dan heb je als het goed is daar al een aparte mail over gehad. Zo niet, wil je dan contact opnemen.

Wil je je aanmelden voor een cursus, zie op de website voor meer informatie. Beide cursussen gaan al door. De cursus voor mediors gaat hard en zit al bijna vol. De starterscursus is nog iets meer plek.

Als laatste wijs ik je graag op de komende kunstfietsdagen in Houten (18 en 19 september) waar ik samen met beeldend kunstenares Marijn te Kolsté een expositie "De geheimen van het bos" heb. Je bent van harte welkom bij ons of een van de andere kunstenaars in Houten. Zie hier voor meer informatie. Marijn en ik staan op fietsroute 4 op landgoed Wickenburgh in t Goy.

een hartelijke groet,
Rob de Groot

Je krijgt deze mail omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van www.fotovandenatuur.nl

Rob de Groot - Fotografie, Waalsteen 29, 3991 ZX Houten
06 24 34 64 70
Uitschrijven Bijwerken
Delen Delen
Delen Delen
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
+1 +1


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fotovandenatuur · Waalsteen 29 · Houten, Utrecht 3991 ZX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp