Copy

Foto's, foto's, foto's .... (en wist je dat ...)

Je hebt de laatste maanden even niets gehoord of beter gezien van mij, tenminste de nieuwsbrief dan. Heb je instagram dan zag je wel foto's langskomen regelmatig. Helaas ben ik een poos ziek geweest vandaar de fotostilte, maar gelukkig nu weer aan de beterende hand. Vandaar ook deze nieuwsbrief met vooral een link naar nieuwe fotoverslagen op de website. Want foto's, foto's, foto's, zeker van de natuur, daar worden we toch allemaal blij van.

Klik hier of op de foto om naar de fotoverslagen te gaan. Te zien zijn foto's uit oktober vorig jaar tot en met februari van dit jaar van De Amerongse Berg, het Leersumse Veld, park Kwintelooijen in Veenendaal (nieuwe ontdekking), de Loonse en Drunense duinen (een cursusdag), wandelgebied bij Tull en t Waal, t Verdronken Bos bij Schalkwijk en sneeuw langs het Amsterdam-Rijnkanaal.Wist je verder dat:
  • Er een expositie was in theater Aan de Slinger in Houten. Dat die is afgebroken vanwege corona maar nu toch te zien is in medisch centrum Dorp in Houten. Zie hier voor meer info. 
  • Er nu twee jaarcursussen lopen, een voor beginners en een voor gevorderden. Deze hebben wat vertraging door corona maar beide zitten vol en de deelnemers zijn enthousiast.
  • Je je al op de wachtlijsten voor de cursussen voor volgend seizoen kunt laten plaatsen. Je krijgt dan voorrang bij het opstarten van de nieuwe cursussen in oktober (als alles meezit).
  • De kunstroute "kunstfietsdagen" in Houten is uitgesteld van juni naar september dit jaar.
  • Ik bezig ben met een nieuwe selectie van foto's uit 2020: "Intense momenten". Deze komen binnenkort op de website om te bekijken en natuurlijk voor verkoop voor aan de muur. Een voorproefje van de foto's hieronder (klik op de foto voor een voorproefje van de tekst die er bij komt).


Ik hoop dat we elkaar binnenkort weer live kunnen ontmoeten. Deel gerust een foto van de afgelopen tijd in antwoord op deze mail. Op de interessantste kom ik terug in de volgende nieuwsbrief met een reactie.

Een fijne dag!
groet,
Rob de Groot

alle teksten en foto's ©Rob de Groot, Fotovandenatuur
Je krijgt deze mail omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van www.fotovandenatuur.nl

Rob de Groot - Fotografie, Waalsteen 29, 3991 ZX Houten
Uitschrijven Bijwerken
Delen Delen
Delen Delen
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
+1 +1


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fotovandenatuur · Waalsteen 29 · Houten, Utrecht 3991 ZX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp