Copy

Speciale editie '7 fotowerken' doos 2022

beste <<Voornaam>>,

Heel blij introduceer ik dit kostbare natuurgeschenk, een speciale editie doos 2022 met zeven fotowerken. De doos bevat kleinere versies van fotowerken uit eerdere series en ook twee werken uit het nog te verschijnen Lenteproject landgoed Wickenburgh van dit jaar. Het blijft verbazingwekkend wat een klein stukje natuur in ons mensen kan oproepen. Misschien wel omdat we zelf ook een eigenwijs stukje natuur zijn? De selectie van de werken heeft te maken met het door contrast benadrukte beeld waardoor een onderwerp of deel daarvan echt je volle aandacht kan krijgen. Wat zie jij er in? Wat raakt jou?


(Klik op de foto om meer te lezen en de andere werken te zien)

Al heel lang geleden kocht ik een verzameldoos met diverse foto's van een van mijn favoriete natuurfotografen Martin Kers. Ik had toen al het idee ook zoiets te willen. En deze zomer is het er van gekomen om het idee op mijn eigen manier te realiseren. Heel trots om je deze werken te kunnen laten zien en wie weet spreekt het je aan om zelf in huis te hebben. Zo ja, dan kun je de doos met fotowerken bestellen door te reageren op deze mail. De prijs voor de gewone editie is 350 euro en de gesigneerde editie kost 600 euro. Of kijk hier eerst op de website voor meer informatie en ook om de andere werken te zien. Je kunt ook een afspraak zodat ik je deze en andere werken kan laten zien.

Speciaal aanbod voor jou als nieuwsbrieflezer: De eerste koper van dit jaar krijgt een op maat workshop van een halve dag gratis.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie me helpen de doos aan nieuwe eigenaren te helpen. Denk je iemand te kennen die interesse heeft, stuur dan deze mail door. Dank alvast!

een hartelijke groet,
Rob de Groot

Heb je vragen, bel gerust: 06 24 34 64 70 of mail naar info@fotovandenatuur.nl
Je krijgt deze mail omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van www.fotovandenatuur.nl

Rob de Groot - Fotografie, Waalsteen 29, 3991 ZX Houten (06 24 34 64 70)
Uitschrijven Bijwerken
Delen Delen
Delen Delen
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
+1 +1


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fotovandenatuur · Waalsteen 29 · Houten, Utrecht 3991 ZX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp