Copy

Nieuw werk: Een bron van energie (2021)

"Voor mij is de natuur een bron van energie. Een worden met een moment lijkt daar het eenvoudigst. Hier werd het mysterie van de natuur voor mij zichtbaar." Misschien herken je dat wel. Misschien is het niet eens een mysterie, wij zijn als mens immers onderdeel van de natuur. In 2021, een pittig jaar wat betreft gezondheid, ben ik vaak in de natuur in Nederland geweest. Wat heerlijk is het dan om in de natuur rond te lopen en even afgeleid te zijn van wat er speelt. 

Van mijn ervaringen opgedaan in 2021 heb ik de fotoserie "Een bron van energie" samengesteld. Een 15-tal foto's van momenten die mijn aandacht trokken. Het zijn vooral momenten waar als het ware de energie van het uitgelichte stukje natuur ineens zichtbaar wordt. Misschien noem jij dit geen energie maar zachtheid of kracht of ... Ik ben benieuwd wat het bij jou oproept. Laat het me weten (mail gerust naar info@fotovandenatuur.nl).En uiteraard zijn ook de werken uit deze serie te koop. De oplage is weer 12 stuks per foto. Hierboven een voorbeeld van de inlijsting in een witte baklijst. Verkoop als losse foto is ook mogelijk. Zie hier voor de prijzen en verdere info.

Ik hoop dat je van de serie geniet en hoor graag je reactie. Ook kun je vrijblijvend een afspraak maken voor het bekijken van een of meer werken uit deze of een andere serie.

een hartelijke groet, 
Rob de Groot

ps1: Kunstmarkt De Bilt: Zaterdag 10 september kun je een deel van deze en de andere series zien op kunstmarkt De Bilt. Nadere info volgt.

ps2: Eind juni zijn de laatste cursusavonden geweest van het cursusjaar 2021-2022. Prachtige resultaten waren er weer te zien. Komend cursusjaar gaan er geen vast geplande cursussen of workshops van start. Een cursus of workshop op maat behoort wel tot de mogelijkheden en mogelijk volgt er nog een spontane workshop. Neem contact op via mail of telefoon om je wensen vrijblijvend te bespreken.
Je krijgt deze mail omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van www.fotovandenatuur.nl

Rob de Groot - Fotografie, Waalsteen 29, 3991 ZX Houten
Uitschrijven Bijwerken
Delen Delen
Delen Delen
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
+1 +1


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fotovandenatuur · Waalsteen 29 · Houten, Utrecht 3991 ZX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp